Απαγωγή 10χρονης από 33χρονη: «Μας νάρκωσε και μας βίασε»!

Νέες καταγγελίες για τη δράση της 33χρονης που άρπαξε τη 10χρονη. Δύο νεαρές γυναίκες καταγγέλλουν πως η κοκκινομάλλα τις νάρκωσε και τις βίασε.

Σύμφωνα με το STAR, οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης πως κακοποιήθηκαν από την 33χρονη, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε σχετικά: «αυτό που μου προξενεί τρομερή εντύπωση και εύλογη απορία είναι το γεγονός ότι εμφανίζονται οι δύο συγκεκριμένες καταγγελίες τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και διερωτώμαι πως θα ελεγχθεί εάν χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες ή εάν υπήρξε πράξη βιασμού. Είπε ξεκάθαρα ότι εκδιδόταν επί χρήμασι»,.

Από την πλευρά τους οι Αρχές θεωρούν πως η 33χρονη δεν έχει πει όλη την αλήθεια και αναζητούν κύκλωμα το οποίο παραπέμπει σε παιδική πορνογραφία, σύμφωνα με το STAR.

«Μου είπε ότι την έδεσαν με χειροπέδες»
Η γυναίκα που εντόπισε τη 10χρονη μαθήτρια είπε πως μόλις την είδε «μου έδειξε τα χέρια της είχαν κόκκινα σημάδια στους καρπούς. Μου είπε ότι την είχαν δέσει με χειροπέδες. Τη ρώτησα αν την πείραξε η γυναίκα και μου είπε ναι και μου είπε ότι πονούσε σε συγκεκριμένο σημείο».

Σύμφωνα με την ίδια, «η γυναίκα της έδωσε χάπι και πονούσε το στομάχι του κοριτσιού. Μετά μου είπε πως της έδωσε 30 ευρώ για να μην μιλήσει πουθενά και για να πάρει ταξί και να πάει σπίτι της».

«Υπήρχε μεθοδικότητα»
Η Ανθούλα Ανασόγλου, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης ισχυρίζεται πως «είναι φανερό ότι υπήρχε μία μεθοδικότητα. Αυτό το ακούγαμε ως ιστορία που να το φανταζόμασταν ότι θα ρίξει κάποιος ναρκωτική ουσία σε ένα ποτό και να μην σκοτώσει τον άλλον, αυτό σημαίνει ότι κάπου έχει ξαναγίνει, κάπου έχει δοκιμαστεί. Δεν θα το έπαιζε έτσι εύκολα αυτό το χαρτί. Το έχει δοκιμάσει και άλλες φορές. Άλλαζε σπίτια, πολλές οικίες, με μεγάλη οικειότητα έφευγε από τη μία πόλη στην άλλη».