Απαγωγή στον Ύψωνα: Δηλώσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση

Έπειτα από την ευτυχή κατάληξη της χθεσινής εξαφάνισης του 18μηνου αγοριού στον Ύψωνα, η Αστυνομία δηλώνει πως το θέμα θα διερευνηθεί και δεν πρόκειται να κλείσει έτσι απλά.

Συγκεκριμένα: “Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει μια σοβαρή υπόθεση απαγωγής παιδιού χωρίς να δοθούν απαντήσεις για τα «κίνητρα» των δραστών”.

Ενώ σχετικά με την εμπλοκή συγγενικού προσώπου αναφέρει στέλεχος της αστυνομίας πως: “Όλα τα ενδεχόμενα θα εξεταστούν για να ριχτεί φως σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης”.

Έπειτα από το αίσιο τέλος της υπόθεσης ξεκίνησε και η έρευνα, ενώ γυναίκα συγγενικό πρόσωπο ανακρίθηκε καθώς εκφράστηκαν υποψίες για τη συμμετοχή της έπειτα και από εικόνες που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος βιβλιοπωλείου.

Η κινητοποίηση των αρχών της αστυνομίας φαίνεται πως ήταν εκείνη που θορύβησε τους απαγωγείς ούτως ώστε να εγκαταλείψουν το παιδί στον απομακρυσμένο υπαίθριο χώρο του κοιμητηρίου.

Όπως δήλωσε σήμερα ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, οι έρευνες στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο ενώ πρόσθεσ επως έπειτα από ιατροδικαστική έρευναδιαπιστώθηκε πως το νήπιο έφερε κακώσεις και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του, χωρίς να έχει ακόμη διευκρινιστεί πως προκλήθηκαν τα τραύματα αυτά.