Απίστευτο! Φιλενάδα και πρώην φιλενάδα πήδηξαν στο ποτάμι για να δουν ποιαν θα… σώσει! (Video)

Δύο νεαρά κορίτσια διεκδίκησαν δυναμικά ένα νεαρό αφού όταν η πρώην πήδηξε στο ποτάμι, τότε και η νυν φιλενάδα αποφάσισε να πηδήξει για να δουν ποιαν αγαπά περισσότερο ο νεαρός!

Ο νεαρός Κινέζος Wu Hsia, 20 ετών, αντιμετώπιζε επί τρεις μήνες μεγάλο πρόβλημα με την πρώην κοπέλα του, η οποία δεν εννοούσε να καταλάβει ότι ο σύντροφός της βρήκε μια καινούρια αγάπη στο πρόσωπο της 22χρονης Rong Tsao.

H 20χρονη πρώην φίλη του, Jun Tang, του έκανε καθημερινές σκηνές και δεν τον άφηνε σε ησυχία, όπως ο ίδιος δήλωσε αργότερα και έτσι, αποφάσισε να συναντηθούν οι τρεις τους κοντά σε ένα ποτάμι, στην περιοχή Ningbo στην ανατολική Κίνα για να λύσουν τις διαφορές τους.

Όμως, η συνάντηση είχε δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς οι δύο κοπέλες άρχισαν να τσακώνονται για τον νεαρό άνδρα, μέχρι που η πρώην πήδησε στο παρακείμενο ποτάμι, προσβεβλημένη από τα σχόλια που έκανε για εκείνη η νέα φίλη του 21χρονου.

Η 22χρονη Rong Tsao φοβήθηκε ότι ο νεαρός άνδρας θα πέσει στο ποτάμι για να σώσει την πρώην του και αποφάσισε να κάνει και εκείνη τη «βουτιά» της για να θέσει τον νεαρό άνδρα προ των ευθυνών του και να επιλέξει ποια από τις δύο θα σώσει!

Εκείνος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, που έσπευσε αργότερα στο σημείο, βούτηξε και έσωσε την καινούρια αγαπημένη του, αλλά παράλληλα, τηλεφώνησε στον αδελφό του για να πάει στο ποτάμι και να σώσει την πρώην του…

Ο αδελφός του 21χρονου πήγε στο ποτάμι μαζί με πυροσβέστες και ανέσυραν από το νερό την 20χρονη κοπέλα ενώ ένας διασώστης δήλωσε αργότερα ότι η Jun Tang πήγε στο νοσοκομείο, αλλά έφυγε αμέσως, αφού δεν έφερε κάποιο σοβαρό τραύμα.

Στην Κίνα η δημογραφική πολιτική του ενός παιδιού έχει δημιουργήσει έλλειψη γυναικών και ο 21χρονος νεαρός ήταν απλά ένας τυχερός άνδρας, ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ίσως γι’ αυτό η ιστορία του έγινε viral, όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.