Απίστευτο! Το πρωί δασκάλα και το βράδυ πορνοστάρ! (Video)

H 38χρονη Julia Pink (αυτό είναι το καλλιτεχνικό της… βραδινό όνομα)  εργάζεται εδώ και 17 χρόνια στη Διακονική Γερμανική Ευαγγελική Ομοσπονδιακή Ένωση της πόλης του Μονάχου στη νότια Γερμανία και διδάσκει σε παιδιά ενώ επιβλέπει και ενήλικες με ειδικές ανάγκες.

Παράλληλα, όμως, πρωταγωνίστησε και σε ταινίες hardcore πορνό ενώ το 2013 κέρδισε και το βραβείο «Shooting Star» σε πορνογραφικά βραβεία.

Από την πρωινή δουλειά της, απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση όταν οι ηγέτες της εκκλησίας ενημερώθηκαν για τη διπλή ζωή της και την έκριναν ακατάλληλη για αυτή τη δουλειά.

Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας δήλωσε: «Παρά τη μακροχρόνια υπηρεσία της, πιστεύουμε ότι η άλλη δουλειά της είναι ασυμβίβαστη με το μήνυμα που εμείς θέλουμε να στείλουμε».

Τον Οκτώβριο, η Pink πήγε την Ένωση στο δικαστήριο όπου η δικαστής Renate Leier συμφώνησε ότι η απόλυσή της χωρίς προειδοποίηση ήταν «άδικη», αλλά ότι «οι λόγοι για τους οποίους έγινε ήταν νόμιμοι».

Η δικαστής απεφάνθη: «Η αιτούσα συμμετέχει σε πορνογραφικές δραστηριότητες που βρίσκονται σε αντίθεση με την ηθική της Εκκλησίας και έτσι υπέπεσε σε παράβαση του καθήκοντος πίστης κάτι που μπορεί να δικαιολογήσει την απόλυση».

Τώρα, η Pink λέει ότι θα εφεσιβάλει την απόφαση αυτή. «Κάνω ταινίες πορνό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να διδάξω και ότι δεν μπορώ να προωθήσω τις χριστιανικές αξίες», δήλωσε και πρόσθεσε: «Είμαι καθολική και πιστεύω. Πηγαίνω σε swingers clubs και κάνω πορνοταινίες, αλλά και τι με αυτό;».

2014-12-27 18_33_37-pornstar26n-1-web.jpg (970×1293) julia pin