Απίστευτο: Συνέλαβαν πολίτη (χωρίς ένταλμα) για πρόστιμα που είχε ζητήσει να διακανονισθούν!

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύπτει η Laimitomos.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν χωρίς κανένα ένταλμα σε βενζινάδικο της ΕΚΟ στο Δάλι, πολίτη , την ώρα που ο ίδιος είχε προσέλθει αυτοβούλως να καταθέσει για υπόθεση κλοπής που είχε γίνει στις 7 Μαΐου στο κατάστημα Ζορμπάς Ιδαλίου.

Μάλιστα ο ίδιος και χωρίς να είναι υποχρεωμένος μια και δεν υπήρχε ένταλμα δώσει αποτυπώματα και δείγμα DNA , τους πήγε στο βενζινάδικο, που είχε αφήσει το όχημά του,  για να τους δώσει μαζί με τη δικηγόρο του τις αιτήσεις που είχε κάνει από το 2016 για διακανονισμό προστίμων που είχε κάνει για πρόστιμα που του είχαν υποβληθεί εκείνοι τον συνέλαβαν!

Η δικηγόρος τους εξήγησε ότι ο πελάτης της από το 2016 έχει υποβάλει αίτηση στον Γενικό Εισαγγελέα για διακανονισμό των προστίμων και από τότε δεν έχει λάβει απάντηση ούτε και υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του και η όποια σύλληψη θα ήταν παράνομη οι αστυνομικοί προχώρησαν και τον συνέλαβαν παρουσία της δικηγόρου! Αποτέλεσμα αυτός ο άνθρωπος από χθες το βράδυ να κρατείται για λόγους που ο ίδιος δεν ευθύνεται ενώ εξελίχθηκε και ένα περίεργο παζάρι μια και του ζητούσαν ως εγγύηση αρχικά 700 ευρώ, στη συνέχεια 500 και στο τέλος 1000!

Πάντως ούτε ο ίδιος ούτε η δικηγόρος του σκοπεύουν να το αφήσουν έτσι και θα ασκήσουν όλα τα διαδικαστικά βήματα τόσο για την απελευθέρωσή του όσο και για να βρεθούν οι υπεύθυνοι για την παράνομη κράτησή του!