Απίστευτο ξύλο από ανήλικες οι οποίες χτυπούν μαθήτρια! (Δείτε το Video)

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέσα σε εστιατόριο των McDonald’s στο Μπρούκλιν μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και δύο ενηλίκων

Ενα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και μας έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι πραγματικό σοκαριστικό. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο των McDonald’s στο Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών όπου μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και δύο ενηλίκων τέσσερα κορίτσια επιτίθενται με απίστευτη αγριότητα σε απροστάτευτη μαθήτρια.

Ομάδα εξαγριωμένων κοριτσιών όπως φαίνεται και στο βίντεο ξυλοφορτώνει την μαθήτρια τραβώντας την από τα μαλλιά, τα ρούχα και χτυπώντας την βάναυσα.

Η μαθήτρια από πολλαπλά και βίαια χτυπήματα πέφτει κάτω, σχεδόν αναίσθητη και ένα από τα κορίτσια συνεχίζει να την χτυπά με μένος στο πρόσωπο. Την ώρα εκείνη ένας ενήλικος επεμβαίνει, την σηκώνει από το πάτωμα και την βάζει πάνω σε τραπέζι, όπου το κορίτσι καταρρέει.

Η γιαγιά της μαθήτριας που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη στην εγγονή της είπε: «Το παιδί δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί έχει δεχθεί χτυπήματα σε όλο του το σώμα. Λιποθύμησε αρκετές φορές και την πήγα στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με την αστυνομία που ανέλαβε την υπόθεση το άτυχο κορίτσι έχει μώλωπες σε όλο του το σώμα και δύο μαυρισμένα μάτια. Η ίδια αν και παραλίγο να χάσει τη ζωή της αρνήθηκε να κατονομάσει στην αστυνομία αυτές που της επιτέθηκαν.