Απίστευτο! Κινέζοι έφτιαξαν σιδηρόδρομο μέσα σε εννέα ώρες! (Video)

Για άλλη μία φορά επέδειξαν την απίστευτη αποτελεσματικότητά τους οι Κινέζοι εργαζόμενοι.

Περίπου 1.500 εργαζόμενοι χρειάστηκαν μόλις 9 ώρες για να φτιάξουν τις ράγες ενός νέου σιδηροδρομικού σταθμού στην επαρχία Φουτζιάν της νότιας Κίνας.

Επτά τρένα και 23 εκσκαφείς χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν στο μαζικό έργο, σύμφωνα με έναν επόπτη.

Το βίντεο που δημοσίευσε το Pear, δείχνει πώς οι εργαζόμενοι στον τομέα των κατασκευών, συνέδεσαν τρεις μεγάλες σιδηροδρομικές γραμμές με το νέο σιδηρόδρομο Νανλόνγκ.

Επίσης, πρόλαβαν μέσα στις 9 αυτές ώρες να εγκαταστήσουν τα σήματα κυκλοφορίας καθώς και τον εξοπλισμό για την παρακολούθηση της.

Η κατασκευή πραγματοποιήθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό Νανλόνγκ στην πόλη Λονγκτζιάν σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. Το έργο ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων.

Το έργο ολοκληρώθηκε τόσο γρήγορα επειδή οι εργαζόμενοι είχαν οργανωθεί σε επτά ομάδες για να αναλάβουν διαφορετικά καθήκοντα ταυτόχρονα, δήλωσε ο Ζαν Νταοσόνγκ, αναπληρωτής διευθυντής της China Tiesiju Civil Engineering Group, ο κύριος κατασκευαστής σιδηροδρόμων της χώρας.

Η κατασκευή του σιδηροδρόμου Νανλόνγκ συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018.

Με μετρούμενο μήκος τα 246 χιλιόμετρα, ο σιδηρόδρομος πρόκειται να αποτελέσει βασικό μεταφορικό σύνδεσμο μεταξύ της νοτιοανατολικής Κίνας και την κεντρικής Κίνας, αναφέρει το Xinhua.

Ο σιδηρόδρομος θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τρένα τα οποία θα λειτουργούν με μέγιστη ταχύτητα τα 200 χιλιόμετρα την ώρα.