Απίστευτο! Η Σάρον Στόουν έφαγε «πόρτα» από εφαρμογή γνωριμιών..!

Ένα ραντεβού με τη Σάρον Στόουν θα ήταν για χιλιάδες ανθρώπους ως η τέλεια φαντασίωση. Κι όμως, όταν η ίδια αποφάσισε να αναζητήσει γνωριμία ως κοινή θνητή, μέσω της εφαρμογής Bumble, την «πέταξαν» έξω, γιατί ο λογαριασμός της καταγγέλθηκε ως ψεύτικος.

Κι όσο κι αν η ιστορία ακούγεται απίστευτη, την έγραψε η ίδια η Σάρον Στόουν στο προφίλ της στο twitter.

Όπως έγραψε, η ίδια άνοιξε λογαριασμό στην εφαρμογή. Όμως, όταν προσπάθησε να ξαναμπεί για να κλείσει ραντεβού, διαπίστωσε ότι ο λογαριασμός της ήταν απενεργοποιημένος.

«Πήγα στο @bumble για να δω τα ραντεβού (sic) και έκλεισαν τον λογαριασμό μου», έγραψε η Στόουν, που είναι και μέλος της MENSA. «Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορεί να είμαι εγώ!».

Μάλιστα, με το γνωστό της χιούμορ, η Σάρον Στόνουν αστειεύτηκε λέγοντας ότι η εφαρμογή κάνει διακρίσεις σε βάρος των διάσημων ηθοποιών. «Γειά σου @bumble, με έχεις αποκλείσει. Μην με κλείσετε έξω από την κυψέλη», έγραψε.

Πάντως δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποιον λόγο η Στόουν δεν εγγράφηκε στην αποκλειστική για διάσημους εφαρμογή ραντεβού, την Raya και επέλεξε μία εφαρμογή για… κοινούς θνητούς.