Απίστευτο! ”Διαλύουν” τα πάντα οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις όταν επεμβαίνουν… (Video)

Ένας ένοπλος βρίσκεται μέσα σε ένα σπίτι και απειλεί τους αστυνομικούς, οι οποίοι όταν αναλαμβάνουν δράση δεν σταματούν μέχρι να γκρεμίσουν το σπίτι του δράστη εκ… θεμελίων

Συνήθως έχουμε εικόνες από αντίστοιχες επιχειρήσεις αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, που όσο και εντυπωσιακές και να είναι δεν πιάνουν «μία» μπροστά στις εικόνες που μας έρχονται από την Ρωσία.

Στο βίντεο που παραθέτουμε, βλέπουμε την επιχείρηση μιας ομάδας των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της Ρωσίας, η οποία έχει κληθεί σε ένα σπίτι μέσα στο οποίο βρίσκεται ένας οπλισμένος άνδρας που πυροβολεί.

Όπως φαίνεται, οι ρωσική πρακτική σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει και πολλά λόγια ή διαπραγματεύσεις, αλλά μόνο έργα. Και αφού βλέπουν ότι ο άνδρας δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί, κλιμακώνουν γρήγορα την δράση τους. Φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να γκρεμίσουν εντελώς το σπίτι το οποίο ήδη έχει μεταβληθεί σε ένα ερείπιο από τους διαρκείς πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στην πόλη Ναλτσίκ, ο δράστης βρέθηκε τελικά νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού. Από το οποίο ανασύρθηκε με την βοήθεια μίας μπουλντόζας, καθώς οι άνδρες της αστυνομίας δεν είχαν αφήσει ούτε σανίδα στην θέση της. Και πλέον όταν λέμε επιχείρηση «σκούπα» έχουμε και την απόλυτη έκφρασή της στην κυριολεξία…