Απίστευτο! Γιατρός ξέχασε το κινητό μέσα στην κοιλιά ασθενούς! Δύο μέρες μετά άρχισε να… χτυπάει! (Video)

Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι και και το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε δύο ημέρες μετά, όταν το κινητο άρχισε να… χτυπάει!

Το κινητό τηλέφωνο του γυναικολόγου της βρήκε η Χανάν Μαχμούντ Αμπντούλ Καρίμ μέσα στο στομάχι της, μετά την επέμβαση καισαρικής τομής που υπέστη. Η απίστευτη ιστορία έχει ως εξής: Η 36χρονη γυναίκα, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν για να γεννήσει.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης ο γιατρός άφησε, χωρίς να το προσέξει κανείς, το τηλέφωνό του στην κοιλιά της. Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι και και το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε δύο ημέρες μετά, όταν το κινητο άρχισε να… χτυπάει!

Η μητέρα της Χανάν είπε ότι η κόρη της γέννησε ένα υγιές αγοράκι με καισαρική και εξήχθη από την κλινική μετά την επέμβαση. ‘Ηταν σπίτι πλέον όταν η οικογένεια άρχισε να παρατηρεί κάποια δόνηση στην κοιλιά της. «Η κόρη μου υπέφερε από σοβαρούς πόνους και δεν μπορούσε να κινηθεί. Την πήγα στο νοσοκομείο στα επείγοντα όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε», δήλωσε η μητέρα.

Στη συνέχεια έσπευσαν εκτάκτως στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του δημόσιου νοσοκομείου Αλ Μπασίρ στο Αμμάν, όπου οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ένα ξένο αντικείμενο στην κοιλιά της.

Μέλη του κοινοβουλίου έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση να παραιτηθεί εξαιτίας του σκανδάλου.