Απίστευτο! Γεννήθηκε γουρούνι με ανθρώπινο πρόσωπο και πέος στο κεφάλι (Photos)

Η γέννηση ενός παράξενου και μάλλον μεταλλαγμένου γουρουνιού έφερε αναστάτωση στην 4επαρχιακή πόλη Nanning της Κίνας. Ο 40χρονος αγρότης Τάο Λου έμεινε άναυδος όταν η γουρούνα που είχε γέννησε 19 μικρά που όλα ήταν φυσιολογικά, εκτός από ένα…

Το παράξενο γουρουνάκι είχε ανθρώπινο πρόσωπο και ένα πέος στο μέτωπο. Όταν το σπάνιο περιστατικό δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο ο ιδιοκτήτης του δέχθηκε πληθώρα προσφορών από ανθρώπους που ήθελαν να το αγοράσουν.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δυστυχώς το μεταλλαγμένο ζώο πέθανε, αφού δεν δεχόταν να τραφεί, ούτε από την μητέρα του, ούτε να πιει γάλα με μπιμπερό. Ο Λου ανέφερε ότι είχε σκοπό να εκθέσει το παράξενο ζώο και να εισπράττει χρήματα και υποστήριξε ότι θα έβγαζε από αυτό πολλά περισσότερα χρήματα, από όσα θα κέρδιζε από όλα τα υπόλοιπα γουρούνια που είχε στο αγρόκτημά του!

Ο 32χρονος Γου Κουνγκ, ένας από τους ανθρώπους που έσπευσε στην φάρμα μαζί με πολλούς άλλους για να δει από κοντά το ζώο, δήλωσε αργότερα: «Ήμουν ένας από τους δεκάδες ανθρώπους που πήγα για να δω το γουρουνόπουλο. Αυτό πραγματικά είχε ανθρώπινο πρόσωπο και ένα πέος αναπτυσσόταν στο μέτωπό του».

pig 1 2 35