Απίστευτοι διαρρήκτες! Επέστρεφαν κλεμμένη τηλεόραση και… τους συνέλαβαν! (Video)

Μερικοί λάθος υπολογισμοί, όμως, τους ανάγκασαν να τροποποιήσουν λιγάκι το σχέδιό τους, καθώς το μεγάλο μέγεθος μίας επίπεδης τηλεόρασης τελευταίας τεχνολογίας, τούς δυσκόλεψε περισσότερο από όσο θα μπορούσαν να φανταστούν.

Πιο αναλυτικά, οι δύο άντρες καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού στο Ντάλας του Τέξας να εισέρχονται στο εσωτερικό και λίγο αργότερα να βγαίνουν από την μονοκατοικία έχοντας ανά χείρας την την τηλεόραση του ισογείου.

Στην προσπάθειά τους, όμως, να φορτώσουν το κλοπιμαίο τους μέσα στο αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους διαπίστωσαν πως η τηλεόραση ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει στο πορτ μπαγκάζ του SUV.

Οι δύο άντρες, απτόητοι νόμιζαν πως βρήκαν εναλλακτική λύση, επιχειρώντας να την βάλουν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, όμως πάλι υπολόγισαν λάθος, με αποτέλεσμα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να «πιαστούν» από την κάμερα, την στιγμή που επέστρεφαν την τηλεόραση μέσα στο σπίτι.

Όπως είναι φυσικό, η γκάφα των διαρρηκτών δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media, με το βίντεο από την απόπειρα κλοπής της τηλεόρασης να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.