Απίστευτη μεταμόρφωση: Από το junk food, πρωταθλήτρια στο bodybuilding

Η 27χρονη Emily Hackett έκοψε το junk food και τα έτοιμα γεύματα φούρνου μικροκυμάτων και πλέον θεωρείται… θηλυκός Σούπερμαν!

Κάποτε σχεδόν δεν σηκωνόταν από τον καναπέ, ενώ τρεφόταν μόνο με junk food και έτοιμα γεύματα φούρνου μικροκυμάτων…

Πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο, η Emily Hackett, από το Kent της Αγγλίας, αποφάσισε να αλλάξει μια για πάντα συνήθειες και τελικά, ολόκληρη τη ζωή της, ίσως και κάτι παραπάνω!

Σήμερα, και έχοντας ξοδέψει περισσότερες από 5.000 λίρες σε διαγωνισμούς, ρούχα γυμναστικής και προπονητές, η 27χρονη Emily χαρακτηρίζεται ως «θηλυκός Σούπερμαν» και θεωρείται μία από τις κορυφαίες bodybuilders στον κόσμο.

Χάρη στην ομορφιά της και μαζί με τον σύντροφό της Ross Cowan έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε παγκόσμια πρωταθλήματα, όπως στο Pure Elite World Championships Fitness, που κέρδισε το 2016. Έναν χρόνο αργότερα, δε, κατέλαβε τη δεύτερη θέση με τον Ross στο ίδιο πρωτάθλημα για ζευγάρια.

Βέβαια, δεν είναι εύκολο. Καθόλου. Η Emily ξεκουράζεται μια φορά τη βδομάδα. Τις άλλες έξι μέρες βγάζει 16 έντονα προγράμματα. Αυτό, ωστόσο, έχει ως αποτέλεσμα να έχει… απογειωθεί. Σαν τον Σούπερμαν!

Σκεφτείτε ότι μπορεί να σηκώσει 130 κιλά και 120 κιλά πλάτη και μέσα σε δύο, περίπου, χρόνια έχει μεταμορφωθεί στην απόλυτη bodybuilder!