Απίστευτη …μαϊμουδιά από συγγενή «μεγάλου καναλάρχη»!

Στο συμπαθές και νοήμων -σύμφωνα με τους ειδικούς – είδος της μαϊμούς που με τη  συμπεριφορά του συχνά προκαλεί γέλιο σε μικρούς και μεγάλους, παραπέμπει ένα απίστευτο περιστατικό με «πρωταγωνιστή» συγγενή «μεγάλου καναλάρχη», που έλαβε χώρα την Κυριακή το βράδυ και ενώ πλέον έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Νίκος Αναστασιάδης.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού που θα σας μεταφέρουμε, ήταν τρεις δημοσιογράφοι της Laimitomos. com, οι οποίοι κυριολεκτικά δεν πίστευαν στα μάτια τους ή καλύτερα στα αυτιά τους, με όλα όσα άκουσαν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής και ενώ η Κύπρος πανηγύριζε για την αλλαγή σελίδας, μεγάλος επιχειρηματίας (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της Laimitomos.com) θέλησε πάση θυσία να βρεθεί στο εκλογικό επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη. Πρόκειται για επιχειρηματία που ανδρώθηκε επί εποχής Χρηματιστηρίου και επί διακυβέρνησης Γλαύκου Κληρίδη και συγγενή γνωστού καναλάρχη!

Ο άνθρωπος λοιπόν αυτός ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στο εκλογικό επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη δυσκολεύονταν, καθώς οι υπεύθυνοι ασφαλείας και οι αστυνομικοί του ζήτησαν πρόσκληση η άδεια εισόδου. «Είμαι βουλευτής κύριοι, σας παρακαλώ…» τους απαντά εκείνος με περίσσιο θράσος, καταφέρνοντας έτσι να τους ξεγελάσει.

Μετά το πρώτο σοκ των αυτοπτών μαρτύρων – δημοσιογράφων της Laimitomos. com ακολούθησαν γέλια όπως όταν φυσικό.

Εμείς, απλά να ευχηθούμε στο «μεγάλο καναλάρχη» να χαίρεται το συγγενή του….