Απίστευτες σφαλιάρες! Θηρίο του ΜΜΑ τα βάζει με το γομάρι του πρωταθλήματος χαστουκιών! (Video)

Δύο τεράστιοι τύποι να παίζουν μπούφλες και να αλληλοσυγχαίρονται!

Προσπαθώντας να κατανοήσουμε γιατί δεν έχει γίνει ακόμη Ολυμπιακό άθλημα, θα σας πούμε τώρα για έναν εκπληκτικό αγώνα… χαστουκιών (ή σφαλιάρας, πείτε το όπως θέλετε), που έγινε πριν κάνα δίμηνο στη Ρωσία, αλλά μόλις πριν από λίγες μέρες έπαιξε στον «αέρα».

Για όσους δεν το γνωρίζετε, ναι, υπάρχει τέτοιο άθλημα-αγώνισμα, με τύπους να παίζουν σφαλιάρες. Και μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει και αποκτά μια τεράστια δυναμική και σε άλλες -πλην της Ρωσίας- χώρες.

Κορυφαίος όλων είναι o Vasiliy Kamotskiy. Ένας τεράστιος τύπος 140 κιλών, που όταν «προσγειώνει» το χέρι του στο μάγουλο του αντιπάλου συνήθως η κατάληξη είναι… καληνύχτα. Ξεχάσαμε να σας αναφέρουμε ότι ο στόχος, όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι απλός: Χαστούκισε με όλη σου τη δύναμη τον αντίπαλο μέχρι να πει «φτάνει, όχι άλλο». Μπορεί και να μην πει τίποτα, βέβαια και απλά να σωριαστεί στο πάτωμα. Συμβαίνει καμιά φορά.

Ο Kamotskiy, ωστόσο, στο τουρνουά ”Stone Faces” μάλλον βρήκε τον μάστορά του…

Μπροστά του στάθηκε ένας ακόμη πιο μεγαλόσωμος τύπος, ο αθλητής του ΜΜΑ, Zuluzinho, από τη Βραζιλία, που βλέπει τον κόσμο από τα δύο μέτρα και τέσσερα εκατοστά, ενώ ζυγίζει 177 κιλά.

Το αποτέλεσμα;

Ισοπαλία.

Γιατί;