Απίστευτες θεραπείες ομορφιάς των σταρ για τη βραδιά των Όσκαρ

Θεραπείες προσώπου με. . . περιττώματα πουλιών και φροντίδα μαλλιών με ζωμό από. . . όρχεις ταύρων για την βραδιά των Όσκαρ.

Και όλα αυτά μόνο με …250.000 δολάρια, γιατί η τελετή στις 24 Φεβρουαρίου είναι για τους αστέρες του Χόλιγουντ…ιερή.

Στο παρελθόν η 50χρονη σήμερα ηθοποιός Ντέμι Μουρ παραδέχτηκε όχι είχε τοποθετήσει βδέλλες στο σώμα της για αποτοξίνωση του αίματός της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε εμφανιστεί σε μία τελετή έχοντας στην πλάτη της στρογγυλά σημάδια από ένα είδος βεντούζας που χρησιμοποιείται στον βελονισμό για να διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και να ανακουφίσει από το στρες.

Για εκείνους που δεν αντέχουν τις βελόνες, τα περιττώματα πουλιών μπορούν να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν πιο λαμπερό δέρμα προτού πατήσουν το κόκκινο χαλί.

Το κέντρο ομορφιάς Shizuka New York Day Spa στο Μανχάταν προτείνει το πακέτο περιποίησης προσώπου ”Geisha Facial”, διάρκειας μίας ώρας που περιλαμβάνει την επάλειψη στο δέρμα με περιττώματα από νυχτοπούλι σε μορφή σκόνης.

Για τα μαλλιά, το κέντρο φυσικής θεραπείας μαλλιών The Broot που εδρεύει στη Σάντα Μόνικα, υποστηρίζει ότι ξέρει το μυστικό, το οποίο βρίσκεται στους…όρχεις ταύρου.

Τις τελευταίες ημέρες, οι μεγάλοι οίκοι μόδας παρουσιάζουν ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής για να δείχνουν οι ενδιαφερόμενοι πιο ψηλοί ή πιο αδύνατοι μπροστά στις χιλιάδες κάμερες και φωτογραφικές μηχανές που θα τους απαθανατίσουν.