Απίθανες ιστορίες! Όταν η νύφη τρελαίνεται και κάνει…

Είναι το άγχος που τις κυριεύει; Φταίει η καταπιεσμένη για χρόνια επιθυμία να παντρευτούν; Ή μήπως απλά πάντα ήθελαν να είναι πρωταγωνίστριες και έτσι μετατρέπονται ξαφνικά σε ντίβες;

Η επιστήμη ίσως θα έπρεπε να διερευνήσει το φαινόμενο. Είναι όμως πραγματικότητα. Πολλές νύφες τρελαίνονται πριν από τον γάμο. Και κυρίως, τρελαίνουν τους γύρω τους. Συνήθως, τουλάχιστον στους γάμους στο εξωτερικό, τα θύματά τους είναι οι παράνυμφοι, που καλούνται να ανεχθούν τα οργισμένα ξεσπάσματα και να εκπληρώσουν τις πιο τρελές επιθυμίες της νύφης που αρνείται να δεχθεί το «όχι» ως απάντηση.

Κάποιες «παθούσες» περιέγραψαν στο Reddit μερικές τέτοιες απίθανες ιστορίες τρέλας με μια νύφη πρωταγωνίστρια.

«Η νύφη ήταν ξανθιά. Ολες οι παράνυμφοι, εκτός από εμένα, ήταν μελαχρινές. Μου ζήτησε να βάζω τα μαλλιά μου καστανά για τον γάμο, επειδή ήθελε να είναι η μόνη ξανθιά. Πρότεινα αντί για αυτό να δώσω σε άλλη τη θέση μου ως παράνυμφος. Ευτυχώς, γιατί έμαθα ότι τα φορέματα και το bachelorette κόστισαν στα κορίτσια περισσότερα από όσα βγάζω σε έναν μήνα».

«Ζήτησε από 16 κορίτσια να είναι παράνυμφοι. Τον 1,5 χρόνο από τον αρραβώνα μέχρι τον γάμο, “παραιτήθηκαν” όλες εκτός από έξι (οι τρεις ήταν αδελφές της). Ηθελε 16 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε και 16 διαφορετικά στιλ φορέματος για τις παρανύμφους και έπαθε κρίση επειδή το κατάστημα δεν είχε τόσες επιλογές.

Απαίτησε όλες να πληρώσουν για bachelorette μίας εβδομάδας στο Λας Βέγκας, συμπεριλαμβανομένου και του δικού της μεριδίου και έγινε έξαλλη όταν κάποιες προτίμησαν να μην πάνε (εγώ τότε ήμουν ανύπαντρη μητέρα και φοιτήτρια). Οι γονείς της της έδωσαν 20.000 δολάρια και κατέληξε να ξοδέψει 100.000 και απαίτησε να το πληρώσουν εκείνοι. Πήραν δάνειο που ακόμη το αποπληρώνουν.

Ηθελε να έχουν όλες την ίδια απόχρωση μαλλιών οπότε ζήτησε από δύο ξανθιές παρανύμφους να βάζουν τα μαλλιά τους (αρνήθηκαν). Δεν πλήρωσε για τίποτα για τις παρανύμφους (παραδοσιακά οι νύφες πληρώνουν κάτι, τα μαλλιά και το μακιγιάζ ή το φόρεμα), αλλά απαίτησε να αγοράσουν συγκεκριμένα παπούτσια, κοσμήματα, φορέματα κτλ. και να έχουν συγκεκριμένο χτένισμα και μακιγιάζ. Συνολικά, το κόστος για κάθε παράνυμφο ήταν πάνω από 2.000 δολάρια. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για εμένα ήταν ότι απαίτησε να δει το κείμενο για την πρόποσή μου ένα μήνα νωρίτερα, ώστε να το διορθώσει. Τελικά το έγραψε από την αρχή. Δεν πήγα στον γάμο και έβαλα τέλος στη φιλία μας».

«Είχα εξωμήτρια κύηση και σχεδόν πέθανα από την αιμορραγία. Αρραβωνιάστηκε λίγο μετά από αυτό. Οταν μου ζήτησε να γίνω παράνυμφός της, μου είπε ότι θα έπρεπε να περιμένω να γίνει ο γάμος σε 1,5 χρόνο και μετά να προσπαθήσω να μείνω ξανά έγκυος. Οχι επειδή θα υπήρχε ένα μικρό παιδί στον γάμο, ούτε επειδή δεν ήθελε να είμαι χοντρή στον γάμο της, αλλά επειδή αν είχα κι άλλη αποβολή αυτό θα “έκλεβε” την προσοχή από τον αρραβώνα και τον γάμο της. Ημουν τόσο σοκαρισμένη που αρνήθηκα και από τότε δεν της ξαναμίλησα».

«Μία φίλη μου στο κολέγιο παντρευόταν στα 19 της, γιατί ήταν πολύ συντηρητική χριστιανή και ήθελε να κάνει σεξ. Το διάστημα από τη στιγμή που συμφώνησα να γίνω παράνυμφος μέχρι μερικούς μήνες πριν από τον γάμο έχασα κάποια κιλά. Εκνευρίστηκε τρομερά μαζί μου γιατί ήθελε να είναι εκείνη η αδύνατη της ημέρας και με “πέταξε” έξω από τον γάμο».

«Η νύφη σχεδίασε δύο ξεχωριστά bachelorette τριήμερα και έγινε έξαλλη με όσες δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να ξοδέψουν 500 δολάρια για κάθε πάρτι και να φύγουν δύο τριήμερα από τις δουλειές, τους συζύγους ή τα παιδιά τους. Η πρόγνωση του καιρού για την ημέρα του γάμου ήταν -12 βαθμοί Κελσίου και εκείνη επέμενε να φωτογραφηθούμε σε εξωτερικό χώρο, χωρίς παλτά, γιατί “δεν μπορούμε να κρύψουμε τα φορέματα”! Ολες- και ο φωτογράφος- είπαμε “διάολε όχι”. Μετά έγινε έξαλλη γιατί δεχθήκαμε να βγάλουμε μόνο μία γρήγορη φωτογραφία.

Σταμάτησε να μιλά στις περισσότερες και ακόμη και σήμερα διαμαρτύρεται ότι οι παράνυμφοι κατέστρεψαν τον γάμο της».

«Ο πατέρας μου είχε το “θράσος” να πεθάνει έξι εβδομάδες πριν από τον γάμο και η νύφη δεν καταλάβαινε γιατί αυτό ήταν για μένα πάνω από τις λεπτομέρειες για τον γάμο της. Από τότε δεν της έχω ξαναμιλήσει».

«Δεν ήμουν παράνυμφος, αλλά η μητέρα μου ήταν φωτογράφος γάμων για πολλά χρόνια. Ο πατέρας μιας νύφης έπαθε καρδιακή προσβολή και την ώρα που τον έπαιρναν με φορείο, η νύφη κλαίγοντας φώναζε “Πώς μπορείς να μου καταστρέφεις την ημέρα του γάμου μου με τέτοιο τρόπο;”».

Πηγή: Ιndepedent