Αξιόπιστος Πρόεδρος – όφελος για τη χώρα και τους πολίτες τονίζει ο Προδρόμου

“Η προσφορά της διακυβέρνησης Αναστασιάδη είναι καταγεγραμμένη στην καθημερινότητα και στη συνείδηση των ανθρώπων. Είναι η διακυβέρνηση που έβγαλε τη χώρα από τη βαθιά κρίση, τη χρεοκοπία και τα αδιέξοδα και έφερε ανάπτυξη” αναφέρει σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου.

Ταυτόχρονα επισημαίνει πως “όσα προβλήματα και αν υπάρχουν ακόμα, ο κόσμος έχει συνείδηση ότι τώρα τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και η χώρα πάει μπροστά. Ό,τι και αν λέει η αντιπολίτευση, τα θετικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Αναστασιάδη είναι καταγεγραμμένα στη συνείδηση των πολιτών”.

“Την ίδια ώρα, η διακυβέρνηση Αναστασιάδη δίνει και σημαντικό διεθνή ρόλο στην Κύπρο.
– Αναπτύσσει και διαθέτει υποδομές και μηχανισμούς που δίνουν πρόσθετη αξία για τους σχεδιασμούς ασφάλειας της ενωμένης Ευρώπης στην περιοχή.
– Εφαρμόζει το ενεργειακό πρόγραμμα της χώρας με τους πιο ισχυρούς εταίρους.
– Συμμετέχει στην ευρωπαϊκή άμυνα”.

“Το προσωπικό κύρος του Προέδρου Αναστασιάδη φάνηκε αυτές τις μέρες δίνοντας στην Κύπρο ρόλο στη διεθνή προσπάθεια για τη σταθερότητα στο Λίβανο” σημειώνει.

Καταλήγοντας, αναφέρει πως “όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Η Κύπρος έχει ξανά αξιοπιστία και αυτό μεταφράζεται σε όφελος για τους πολίτες. Η χώρα έχει αξιοπιστία επειδή έχει αξιόπιστη ηγεσία”.