Ανόρθωση – Ομόνοια 4-3 (Videos)

Η Ανόρθωση επανήλθε με τον καλύτερο τρόπο μετά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα στο Κύπελλο, νικώντας με 4-3 την Ομόνοια σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

https://www.youtube.com/watch?v=i8vAkhv64c8

Χαμένο έδαφος για την Ομόνοια στην προσπάθεια της για κατάληψη της 4ης θέσης η οποία πιθανόν να δώσει Ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Ο αγώνας στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ήταν δραματικός και κρίθηκε από πέναλτι του Άλβες στο 88′ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 4-3.

Στο 14′ ο Κλέιτον άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια, στο 30′ ο Μίτροβιτς ισοφάρισε σε 1-1, στο 33′ ο Τουρέ έδωσε ξανά προβάδισμα στην Ομόνοια αλλά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Βίκτορ (38′) και ο Ολιβέιρα (45′) πέτυχαν το 3-2 για την Ανόρθωση.

Η Ομόνοια ισοφάρισε με το 23ο τέρμα του Ντάρμπισαϊρ στο Πρωτάθλημα στο 72′. Ο Άγγλος επιθετικός είχε αστοχήσει σε πέναλτι στο 3ο λεπτό αφού η μπάλα αποκρούστηκε από τον Κόπριβετς.

Δόξα – Άρης 0-1
Σημαντική νίκη για τον Άρη στην προσπάθεια του για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Νίκησε με 1-0 τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο και την ξεπέρασε κατά έξι βαθμούς.

Ο Μηνάς Αντωνίου στο 25ο λεπτό πέτυχε το νικητήριο τέρμα ενώ στο 64′ ο Νέγκρι απέκρουσε πέναλτι του Ροτζέριο Μάρτινς.

Ο Άρης ανέβηκε στους 37 βαθμούς ενώ η Δόξα έμεινε στους 31.

Καρμιώτισσα – Ερμής 0-1Την ευκαιρία να ξεφύγει στους έξι βαθμούς από τη Δόξα έχασε η Καρμιώτισσα αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον Ερμή στο ΓΣΖ. Ο Μαρτίνιουκ με πέναλτι στο 77` πέτυχε το καθοριστικό γκολ. Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο Αντάμοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

https://www.youtube.com/watch?v=nkCNY9LZ87k

https://www.youtube.com/watch?v=do5w7bp3byY