Ανόρθωση: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τη κατάκτηση του Κυπέλλου

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Χώμα που περπάτησα», η Ανόρθωση, παρέλαβε το τρόπαιο του Κυπέλλου. Η Ανόρθωση επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον τελικό κυπέλλου και κατέκτησε το 11ο κύπελλο στην ιστορία της.

Χρίστος Πουλλαΐδης, Ευγένιος Χαμπουλλάς και Κώστας Αρτυματάς παρέλαβαν το τρόπαιο από τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα και το ύψωσαν στον ουρανό της Λευκωσίας .

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό ο οποίος αποτέλεσε διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Ανόρθωση νίκησε απόψε στο ΓΣΠ με 2-1 τον Ολυμπιακό στην παράταση και κατέκτησε το κύπελλο Κύπρου, το 11ο στην ένδοξη ιστορία της.

Tο καθοριστικό γκολ για τη Μεγάλη Κυρία πέτυχε ο Ελουντού στο 110΄ μετά από μελέ στην μικρή περιοχή του ηρωϊκού Ολυμπιακού ο οποίος απέδειξε ξανά με την απόδοση του πόσο καλή ομάδα ήταν φέτος.

Στο 59΄ ο Κωστάκης Αρτυματάς με φοβερό σουτ είχε ανοίξει το σκορ και ο Ολυμπιακός μετά από εκπλητική ατομική προσπάθεια του Σάλι απάντησε δύο λεπτά αργότερα.

Όπως αναμενόταν μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, οι φίλοι της Ανόρθωσης κατέκλυσαν τους δρόμους για να πανηγυρίσουν τον τίτλο της ομάδας τους. Φίλοι της προσφυγικής ομάδας συγκεντρώθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να υποδεχθούν την αποστολή των κυπελλούχων.

Οι παίκτες εντυπωσιασμένοι παρακολουθούσαν τον κόσμο να γλεντά ενώ δεν παρέλειψαν να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξη.