Αντ. Σαμαράς: Στο κενό το σύνθημα «σήμερα ψηφίζουμε, αύριο φεύγουνε»

«Ο λαός με την ψήφο του έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψε και την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποτιμώντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όπως είπε, έπεσε στο κενό το σύνθημα «σήμερα ψηφίζουμε, αύριο φεύγουνε» και «απέτυχαν όσοι προσπάθησαν να δώσουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις ευρωεκλογές».

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπόρεσε «να αυξήσει καν τα ποσοστά της από τις τελευταίες εθνικές εκλογές», ενώ απέτυχε στους δήμους και στις περιφέρειες με τα κομματικά ψηφοδέλτια.

Στο σημείο αυτό ο Πρωθυπουργός παρατήρησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «παίρνει ελάχιστους δήμους στο λεκανοπέδιο» και το πολύ δύο περιφέρειες στην επικράτεια.

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι η κυβέρνηση παραμένει εγγυητής για τη σταθερότητα της χώρας και δεσμεύθηκε ότι οι αδικίες που έγιναν θα διορθωθούν.

«Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια γύρισα την Ελλάδα άκουσα τους πολίτες γνωρίζω τα προβλήματά τους ξέρω τι πρέπει να αλλάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.