Αντιγόνη: Ο Νικόλας εισέπραξε ένα περήφανο ΟΧΙ

Η Πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ και πρώην ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, μετά τη χθεσινή απόφαση του ΔΗΚΟ για παραπομπή της στο πειθαρχικό του κόμματος βγήκε σήμερα στην αντεπίθεση.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, τόνισε ότι “καλό θα ήταν ο Νικόλας να έκανε την αυτοκριτική του και ας μην ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για να επιρρίψει τις ευθύνες”

Συνεχίζοντας είπε ότι «Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος θέλησε να μετατρέψει τις εκλογές σε δημοψήφισμα για τη λύση του Κυπριακού και εισέπραξε ένα περήφανο όχι».

Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου είπε ότι “όσα προειδοποιούσε εδώ και καιρώ έλαβαν χώρα και σχολιάζοντας τη δική της θέση όσον αφορά τη διαγραφή της, ανέφερε ότι δεν ήρθε στον κόσμο για να συμμερίζεται το μίσος αλλά για να συμφιλιώνει. «Πρέπει να υπάρχει ενότητα για να πάμε μπροστά» .

Επίσης η Αντιγόνη, σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του “πολίτη” τόνισε επίσης περίπου τα ίδια “ότι  ο Νικόλας  ήρθε τρίτος και καταϊδρωμένος και τώρα ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους” προσθέτοντας ότι “μετέτρεψε τις εκλογές σε δημοψήφισμα, ο κόσμος και ο λαός του γύρισαν την πλάτη. Μετέτρεψε το περίφημο 76% του ”όχι” στο σχέδιο Ανάν σε ένα 25 % ερχόμενος τρίτος στις εκλογές της περασμένης εβδομάδας”.