Αννίτα: Ξεκινάμε την πορεία μας στις Ευρωεκλογές – Ο ΔΗΣΥ ήταν και θα είναι πρωταγωνιστής

Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου σε δήλωσή της στους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση την υποψηφιοτήτων, τόνισε τα εξής:

«Με όραμα για μία Ευρώπη Ασφαλή, Σταθερή και Σύγχρονη! Ο Δημοκρατικός Συναγερμός πρωταγωνίστησε για την ευρωπαϊκή μας τροχιά, χωρίς παρεκκλίσεις, ούτε αμφιταλαντεύσεις. Από σήμερα μπαίνουμε σε τροχιά ευρωεκλογών με αισιοδοξία, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Ως το κατεξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα που οραματίστηκε και πέτυχε την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός αγωνίστηκε και αγωνίζεται να κτίσει ισχυρούς δεσμούς και γέφυρες με την ευρωπαϊκή μας οικογένεια, αξιοποιώντας όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, ως πλήρες ισότιμο κράτος μέλος, αλλά και μέσω της δυναμικής που μας προσδίδει το ίδιο το ΕΛΚ.

Τα διακυβεύματα είναι πολύ μεγάλα. Για τον τόπο μας. Για την πορεία του κυπριακού προβλήματος. Για την ευρωπαϊκή μας προοπτική. Αλλά ταυτόχρονα και για τις πολλαπλές προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε: στο γεωπολιτικό σκηνικό, στην οικονομία, στο μεταναστευτικό, στον τομέα της ενέργειας και της υγείας και σε όλα τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την ευρωπαϊκή μας παρουσία και μέλλον.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρουσιάζει σήμερα κατά την υποβολή υποψηφιοτήτων μια πλειάδα αξιόλογων προσωπικοτήτων που η κάθε μία και ο κάθε ένας από αυτούς μπορούν και θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στην Ευρώπη. Και είμαστε περήφανοι και για τα πρόσωπα αυτά και για το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν τα στελέχη του ΔΗΣΥ, για να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια.

Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα την πορεία μας στις Ευρωεκλογές Ιουνίου με όραμα για μία Ευρώπη Ασφαλή, Σταθερή και Σύγχρονη!

Ο ΔΗΣΥ ήταν και θα είναι πρωταγωνιστής!

Μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη!».