Αννίτα:Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και ξέρουν ότι ισχυρός ΔΗΣΥ σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη

Δήλωση Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αννίτας Δημητρίου μετά την κατάθεση υποψηφιοτήτων για ευρωβουλή

Αυτές οι ευρωεκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, το διακύβευμα είναι μεγάλο και δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς.

Ξέρουν πολύ καλά οι πολίτες και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους, ότι οι μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Έχουμε την πιο δυνατή ομάδα, μαζί με τον Χρίστο, τη Χριστιάνα, τον Κωνσταντίνο, την Ελένη, τον Μιχάλη και τον Λουκά. Και ξέρουν οι πολίτες ποιοι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν επάξια, ποιοι πίστεψαν πρώτοι στην ευρωπαϊκή προοπτική.

Είναι αυτοί που μπορούν μέσα από τη συλλογικότητα, την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητα, να διαχειριστούν εφικτές και εφαρμόσιμες πολιτικές για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις προκλήσεις που έχουμε ενώπιόν μας. Όχι με εύηχα συνθήματα και λόγια του αέρα, αλλά πραγματικά ποιοι μπορούν να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη φωνή της Κύπρου μας και να διασφαλίσουν την ευρωπαϊκή της προοπτική.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και οι πολίτες ξέρουν ότι ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη.