ΑνΚΕ: Ανέκδοτο, το ΑΚΕΛ να κατηγορεί την Κυβέρνηση Αναστασιάδη

Σε γραπτή ανακοίνωση του,  Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπροσώπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος απαντά στο ΑΚΕΛ:

“Ανέκδοτο για τον κυπριακό λαό είναι όταν το ΑΚΕΛ που οδήγησε τον τόπο στη χρεοκοπία, στα ελλείμματα, εκτός αγορών, στην ανεργία, σε βαθιά κρίση με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, έστειλε τον κόσμο στα κοινωνικά παντοπωλεία, μείωσε μισθούς και συντάξεις χωρίς να εξασφαλίσει συμφωνία στήριξης, να κατηγορεί την Κυβέρνηση Αναστασιάδη.

Είναι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη που επανέφερε την Κύπρο στον δρόμο της ανάπτυξης με 3.5% – από τις καλύτερες επιδόσεις αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη – επανέφερε τη χώρα στις αγορές, εδώ και πέντε χρόνια έχει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και πλεονάσματα, έβγαλε την Κύπρο γρηγορότερα από το μνημόνιο που το ΑΚΕΛ την έριξε, μείωσε σημαντικά το ποσοστό ανεργίας, έκλεισε τα κοινωνικά παντοπωλεία αντικαθιστώντας τα με πραγματική κοινωνική πρόνοια με το ΕΕΕ.

Ανέκδοτο επίσης είναι να υπενθυμίζει το ΑΚΕΛ στον κυπριακό λαό ότι πρωτοστάτησε στη Βουλή για την καταψήφιση της σαφώς καλύτερης συμφωνίας που πέτυχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – υπό τις περιστάσεις τις οποίες παρέλαβε τη χώρα – στο Eurogroup, για φορολογία, για μια και μόνη φορά, όλων των καταθέσεων που θα ισούταν με 18 μήνες τόκους, με αποτέλεσμα να επέλθει πραγματικό κούρεμα και κλείσιμο της Λαϊκής Τράπεζας.

Τέλος, ανέκδοτο ακούγεται στον κυπριακό λαό να υπόσχεται ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ότι αν εκλεγεί ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Υπουργός του Δημήτρη Χριστόφια, κ. Σταύρος Μαλάς δεν θα υπουργοποιήσει στελέχη της πρώτης γραμμής του κόμματός του, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τον κόσμο.”

Check Also

59χρονος θα ταξίδευε προς Λονδίνο φορτωμένος παράνομα καπνικά…

Ένα πρόσωπο, ηλικίας 59 ετών, συνελήφθη από μέλη του Τελωνείου για το αδίκημα της παράνομης …

Kαταζητούνται 4 πρόσωπα για την επίθεση και ληστεία με πιστόλια και σπαθιά στην Πάφο

Τέσσερα πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση επίθεσης και ένοπλης ληστείας στην Πάφο, …