Ανιχνευτές μετάλλων στο Γ.Σ.Π. για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ

Αστυνομία-χούλιγκανς σημειώσατε 1. Θεωρητικά τουλάχιστον, καθώς το Γ.Σ.Π. μετατρέπεται σε «αστακό» ενόψει του αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ για το κύπελλο.

Σε όλες τις εισόδους του γηπέδου τοποθετούνται ανιχνευτές μετάλλων ώστε να εντοπίζονται τα ύποπτα αντικείμενα και οι φίλαθλοι να συλλαμβάνονται.

Η αστυνομία προχώρησε στην απόφαση αυτή, στη προσπάθεια να πατάξει τον χουλιγκανισμό που έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις, καθώς φωτοβολίδες, πυρσοί και βεγγαλικά, έμπαιναν με μεγάλη άνεση στα γήπεδα

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδη, προειδοποίησε όσους θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να μην προσπαθήσουν να περάσουν απαγορευμένα αντικείμενα στο γήπεδο, γιατί θα συλληφθούν. Απαγορεύτηκε επίσης στους δικυκλιστές να πάρουν μαζί τους τα κράνη τους καθώς και η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Σε μία ακόμη καινοτόμο ενέργεια, η αστυνομία ανάρτησε στο facebook  φωτογραφίες – σχεδιαγράμματα των χώρων στάθμευσης και εισόδου των οπαδών των δύο ομάδων, ώστε να μην έρθουν σε επαφή.