Ανησυχούν οι συντεχνίες για την εθνική μας ασφάλεια λόγω ΜΤΝ ;

Η Αστυνομία Κύπρου, άφησε τη συμφωνία που είχε με τη CYTA και έχει κλείσει τον περασμένο Ιανουάριο  συμφωνία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών ΜΤΝ. Η συμφωνία αυτή που αφορά υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, θα κοστίσει στην Αστυνομία Κύπρου 252,000 ευρώ για 3 ολόκληρα χρόνια και έχει γίνει βέβαια μετά από προσφορές…

Η ΜΤΝ όμως δεν είναι κρατική αλλά μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία  τηλεπικοινωνιών, η οποία δραστηριοποιείται σε 22 χώρες σε Ασία, Αφρική και Ευρώπη.

Το ερώτημα  είναι γιατί οι αρμόδιοι δεν έθεσαν θέμα ασφάλειας και γιατί η αστυνομία δεν ανησυχεί καθόλου για τις τηλεφωνικές της συνδιαλέξεις αλλά ανησυχούν οι συντεχνίες της CYTA;

Η Αρχή τηλεπικοινωνιών Κύπρου οδεύει βάση  νομοσχεδίου που αναμένεται να ψηφιστεί από την ολομέλεια της Βουλής, ολοταχώς προς ιδιωτικοποίηση. ..Οι συντεχνίες ανησυχούν και διαμαρτύρονται για τις ιδιωτικοποιήσεις θέτοντας πρωτίστως “δήθεν” θέμα ασφάλειας…. “Ανησυχούν”  για την εθνική ασφάλεια του κράτους…..

“Ας αφήσουν όμως τα σάπια” και ας μαζευτούν επιτέλους όλοι σε αυτό το τόπο , συντεχνίες και εργαζόμενοι να βρουν τις σωστές λύσεις και ας μην θέτουν θέματα στα οποία δεν τους παίρνει….

Γνωστό είναι πόσα άτομα σε αυτό το δύσμοιρο τόπο δεν έχουν ούτε καν τα απαραίτητα προς το ζην…

Η αλήθεια είναι πικρή για κάποιους αλλά δεν μπορεί να μην λέγεται κιόλας….