Ανησυχητικά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Σούμαχερ

Οι θεράποντες ιατροί του Σούμαχερ ανησυχούν με τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας.

Τα τελευταία νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται να είναι άσχημα αφού, σύμφωνα με ιστοσελίδα γαλλικής εφημερίδας που αναπαράγεται από όλα τα γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την Κυριακή, η αξονική τομογραφία που έγινε το Σάββατο δεν έδειξε καμιά βελτίωση, προκαλώντας ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς.

Η στασιμότητα στην κατάστασή του κάνει τις στιγμές εξαιρετικά κρίσιμες, καθώς θα επιμηκυνθεί το διάστημα κατά το οποίο ο Γερμανός πρωταθλητής θα βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, το κράνος του, το οποίο έσπασε στα δυο, κατά την πρόσκρουση, δεν ήταν αρκετό για να τον προστατεύσει.

Εν τω μεταξύ, τη στιγμή του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ ισχυρίζεται ότι κατέγραψε κατά τύχη με το κινητό του τηλέφωνο ένας Γερμανός αυτόπτης μάρτυρας, όπως ανέφερε στην ηλέκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Spiegel αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 που νοσηλεύεται στην Γκρενόμπλ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Οι νεώτερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος είναι ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ κατέβαινε την πλαγιά με πολύ μικρή ταχύτητα, περίπου 20 χιλιομέτρων την ώρα.