Ανεξάρτητοι Ελεύθεροι Πολίτες: Ξεκίνησε η πορεία υποδούλωσης του τόπου

Σε ανακοίνωση με τίτλο “Πριν ο Αλέκτωρ Λαλήσει”, το Κίνημα Ανεξάρτητων  Ελεύθερων Πολιτών κάνει λόγω για την αρχή της πορείας προς την υποδούλωση του τόπου, αναφερόμενο στις εξελίξεις μετά την συμφωνία που υπήρξε στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: “Άρχισε η πορεία προς την πλήρη πτώχευση και υποδούλωση του τόπου. Οι κυβερνήσεις μας από το ’60 μέχρι το 2008 έκτισαν μια διεφθαρμένη κοινωνία δημιουργώντας μια πάμπλουτη νομενκλατούρα, η κυβέρνηση Χριστόφια ακολούθως τράβηξε τον “Ττάππο” του νιπτήρα ξεχειλίζοντας τον τόπο από τις βρωμιές του κομματικό-πολιτικού βόθρου και ο κύριος Αναστασιάδης τελειώνει το θέατρο του παραλόγου επισημοποιώντας τη πτώχευση του κράτους και την υποθήκευση των επερχόμενων και ήδη καταχρεωμένων γενεών. Ας όψεται το DNA του δουλοπρεπή Κυπριακού λαού το οποίο οφείλουμε να αποβάλουμε άμεσα”.

Επιπλέον θέτει το ερώτημα: “Ποιόν περιμένουμε να αντιδράσει σε αυτή την εσχάτη προδοσία?”.

Τέλος καλεί σε εξέγερση κατά την αυριανή συνεδρίαση: “Το Κίνημα Ανεξάρτητων Ελεύθερων Πολιτών καλεί σύσσωμο τον Κυπριακό λαό σε μαζική εξέγερση έξω από την Βουλή των Αντιπροσώπων κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνωμοτικής συνεδρίας στις 16:00 αύριο Κυριακή 17/03/2013 ώστε να αντιληφθούν ότι ο Κυπριακός λαός δεν πρόκειται να συναινέσει στα ανόσια εγκλήματα της κομματικής δικτατορίας. Ζητούμε εδώ και τώρα Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο Λαός για την τύχη του”.