Ανεξάρτητοι Έλληνες: “Τα ενεργειακά μας αποθέματα δεν ανήκουν στην Ευρώπη”

Τις δηλώσεις υποστήριξης Ολάντ προς τη χώρα μας έσπευσαν να σχολιάσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, επισημαίνοντας ότι: “Τα ενεργειακά αποθέματά μας, αποτελούν εθνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές και δεν ανήκουν ευρύτερα στην Ευρώπη”,

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δια της αρμόδιας τομεάρχου Ενέργειας Ραχήλ Μακρή, τόνισαν ότι «με την στήριξη κάθε ορθά σκεπτόμενου πολίτη, είμαστε εδώ για να τους εμποδίσουμε. Ο εθνικός ορυκτός πλούτος θα παραμείνει Ελληνικός, ακόμα και εάν πέσουμε μέχρι ενός».

Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, «οι μάσκες έπεσαν και έγινε πλέον ξεκάθαρο ότι ο κύριος Σαμαράς καλείται να αποδώσει το αντίτιμο της στήριξης στην εξουσία, που έχει λάβει από Γερμανούς ή και άλλους τοκογλύφους».

Τέλος το κόμμα καλεί τον πρωθυπουργό «να εμπεδώσει ότι ο Ελληνικός Λαός είναι κυρίαρχος ιδιοκτήτης της Χώρας και όχι απλά περαστικός από την περιοχή».

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότης Μαριάς σε δήλωσή του αναφορικά με την σημερινή πανελλαδική απεργία, υποστήριξε ότι το Μνημόνιο δεν πρόκειται να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, ούτε να διορθώσει τα θεσμικά και πολιτικά προβλήματα που βιώνουμε.

«Αντίθετα, οι κυβερνητικές επιλογές θα βαθύνουν ακόμη περισσότερο τα οικονομικά αδιέξοδα, την ύφεση, την ανεργία και την φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, καθώς επίσης και τα καθημερινά προβλήματα της ελληνικής οικογένειας και των εργαζομένων» κατέληξε.