“Ανεβοκατεβάζουν” υπουργούς και επιτρόπους …

Οι “μεγάλοι” δημοσιογράφοι οι οποίοι κρύβονται πίσω από μία μικρή, ηλεκτρονική εφημερίδα (μπλοκ για την ακρίβεια) στο οποίο ανεβάζουν  θέματα απλά και μόνο όταν έχουν  τις απαραίτητες υποδείξεις, εδώ και λίγες  μέρες ανεβοκατεβάζουν συνεχώς… διάφορους… ,για τις θέσεις επιτρόπου στην Ευρωπαική ένωση….

Για παράδειγμα έχουν γράψει τον Νοέμβριο: Ο Μάριος Καρογιάν παέι για επίτροπος στην Ευρωπαική ένωση, έαν χάσει τις εκλογές στο ΔΗΚΟ….

Από έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές της Λαιμητόμος που βρίσκονται κοντά στον τέως Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν το διαψεύδουν και κατακρίνουν μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα δίνοντας την εξής απάντηση: “Ο Μάριος πήρε σχεδόν 50% και έχει το κόσμο του που τον χρειάζεται. Άρα γιατί να φύγει στα ξένα;”

Πριν από μερικές μέρες έγραψαν πάλι επί του ιδίου θέματος οι “μεγάλοι” δημοσιογράφοι: Νέος υπουργός εξωτερικών ο Νίκος Χριστοδουλίδης….

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του προέδρου και από πληροφορίες που έχουν φτάσει κοντά μας, ο ίδιος δεν έχει ιδέα περί υπουργοποίησης του και φυσικά ούτε και ο προέδρος προτίθεται να τον διορίσει στο ΥΠΕΞ.

Άρα ποιον θα διορίσει στη θέση του Υπουργού εξωτερικών;

Η ηλεκτρονική αυτή εφημερίδα που όπως έχουμε αναφέρει “κατευθύνεται” αναλόγως…. γράφει επίσης ότι ο Γιαννάκης Κασουλίδης έχει ήδη αποφασίσει  για τη θέση του επιτρόπου στην ΕΕ….

Μέσα σε ένα μήνα οι “μεγάλοι”  δημοσιογράφοι  οι οποίοι  δημοσιεύουν αναλόγως υποδείξεων, έχουν διορίσει δύο επιτρόπους για την Ευρωπαική Ένωση…..

Λέτε να έχουν γίνει δύο, οι θέσεις των επιτρόπων και να μην το πήρε κανείς άλλος στα ΜΜΕ, χαμπάρι;

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους…..