Ανδρέας Μασούρας: «Το δικό μας σχέδιο έχει και όραμα και στρατηγική»

«Χρειάζεται μια πιο ειλικρινής διαδικασία. Δουλεύοντας – όχι απέναντι – αλλά μαζί με την Κοινωνία, μαζί με τους Πολίτες για την αναδημιουργία και την ανασυγκρότηση των δημοκρατικών θεσμών», ανέφερε στην ομιλία του, ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, Ανδρέας Μασούρας, κατά την διάρκεια του 10ου Εκλογικού Συνεδρίου.

Ο κ. Μασούρας άσκησε επίσης έντονη κριτική κατά των κομμάτων εκείνων που – όπως είπε – συντάσσοντε με τα συμφέροντα των κερδοσκόπων. « Όχι μόνο – κάποια κόμματα – δεν λογάριασαν το κόστος των επιλογών τους, αλλά επιμένουν να αρνούνται πεισματικά να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Κοινωνίας. Πώς είναι δυνατόν να μιλάμε για Δημοκρατία και Θεσμούς όταν καθημερινά αναδυκνύεται ο ηθικός και πολιτικός αμοραλισμός σε όλα τα επίπεδα;», διερωτήθηκε στην ομιλία του.

Τέλος, ο νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος του πράσινου Κινήματος αναφέρθηκε στον σύγχρονο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Κίνημα Οικολόγων τονίζοντας ότι «το δικό μας σχέδιο έχει και όραμα και στρατηγική και είναι πράσινο».