Ανδρέας Ευστρατίου: Αξίωση της εταιρείας Guinness να αφαιρεθεί το έμβλημα της από τα ψηφοδέλτιά του

Η Εταιρείας Guinness World Records Ltd, ζητά να αφαιρεθεί το έμβλημά της, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Ευστρατίου στα  ψηφοδέλτια του.

Το Υπουργείο Εσωτερικών είναι σε αναστάτωση από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε,καθώς το έμβλημα έχει τυπωθεί στα 575.000 ψηφοδέλτια που ετοιμάστηκαν από το Κυβερνητικό Τυπογραφείο. που ετοιμάστηκαν από το Κυβερνητικό Τυπογραφείο.

Ο βοηθος Γενικού Εφόρου Εκλογών, Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημήτρης Δημητρίου δήλωσε στο ΚΥΠΕ :“Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για ζημιές τώρα. Είμαστε σε επικοινωνία με το Ρεκόρ Γκίνες και περιμένουμε την αντίδραση τους. Τους έχουμε στείλει επιστολή-απάντηση στις παραστάσεις που έχουν κάνει και αναμένουμε τις αντιδράσεις τους”.

Σημειώνεται πως ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Ευστρατίου χρησιμοποίησε το έμβλημα της Εταιρείας Guinness World Records Ltd, επειδή ο ίδιος είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες. Ως ιδιοκτήτης οίκου νυφικών, το 2007 κατασκεύασε τη μακρύτερη ουρά νυφικού φορέματος στον κόσμο.