Αναχωρεί ο Πρόεδρος για την Αγία Έδρα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί γύρω στις 9.30 το πρωί για  επίσημη επίσκεψη στην Αγία Έδρα, επικεφαλής αντιπροσωπείας.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης,  αύριο το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο, στο γραφείο του Ποντίφικα.  Θα συναντηθεί επίσης, με το Γραμματέα του Κράτους του Βατικανού,

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, θα συναντηθεί με το Γραμματέα του Κράτους του Βατικανού, Πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας, Αρχιεπίσκοπο Pietro Parolin και τον Υπουργό Εξωτερικών Dominique Mamberti.

Το απόγευμα της 15ης Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Άντρη, θα έχει συνάντηση με τον Ιδρυτή της Κοινότητας του Αγίου Αιγιδίου Andrea Riccardi και με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Marco Impagliazzo , στα κεντρικά γραφεία της Κοινότητας.

Την αντιπροσωπεία απαρτίζουν ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστος Πατσαλίδης και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου Νίκος Χριστοδουλίδης