Ανατροπή! Ο άνθρωπος δεν εγκατέλειψε τον σκύλο αλλά σταμάτησε να τον ταϊσει!

Η υπόθεση της «εγκατάλειψης» ενός σκύλου από το αφεντικό του στις ΗΠΑ προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου αλλά και των μέσων ενημέρωσης από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όμως τελικά φαίνεται ότι τα φαινόμενα «απατούν».

Μετά την τεράστια δημοσιότητα που πήρε το όλο θέμα αλλά κι η έναρξη έρευνας των αρχών της πολιτείας της Καλιφόρνια για την εξακρίβωση των στοιχείων του ασυνείδητου που άφησε τον σκύλο του, η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή, από ότι πιστευόταν αρχικά.

Λυπηρό! Σκύλος προσπαθεί μάταια να μεταπείσει το αφεντικό του που τον παράτησε..! (Video)

Όπως αποδείχθηκε, ο άντρας που κατηγορήθηκε για την εγκατάλειψη του τετράποδου δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του ζώου αλλά απλώς ένας περαστικός που εντόπισε μόνο του το εγκαταλελειμμένο τετράποδο και προθυμοποιήθηκε να του προσφέρει λίγο φαγητό, που είχε μαζί του στο αυτοκίνητο.

Ο σκύλος, όπως συνηθίζεται άλλωστε, αφού έφαγε το φαγητό που του προσέφερε, τον ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητό του, ίσως επειδή αισθάνθηκε φιλικά με τον άγνωστο άντρα που τον βοήθησε.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαίωσε τον παραπάνω ισχυρισμό, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στο κύμα κατακραυγής που ξεσηκώθηκε (άδικα όπως φαίνεται) εναντίον του.