Ανατροπές στην υπόθεση Μαντλίν. Η μικρή ζει….

Σύμφωνα με νέα στοιχεία της μυστικής υπηρεσίας Σκότλαντ Γιαρντ, η μικρή Μαντλίν Μακάν που μας είχε απασχολήσει με την εξαφάνισή της, το Μάιο του 2007, φαίνεται ότι ζει και μάλιστα έχει πέσει θύμα απαγωγής από Ρομά.

Η ιστορία του μικρού κοριτσιού, αν και έχουν περάσει 5 χρόνια, δεν θα πάψει να μας εκπλήσσει, αφού τα δεδομένα έχουν πάρει απίστευτη τροχιά.

Το συμπέρασμα ότι ο μικρός άγγελος βρίσκεται εν ζωή προέκυψε από την μαρτυρία του Ρέιμοντ Χιούλετ, τον άντρα που είχε καταδικαστεί τρεις φορές για παιδοφιλία και δίπλα στον οποίο εθεάθη για τελευταία φορά το όμορφο κορίτσι. Μεταξύ άλλων ο Χιούλετ, που σήμερα δε ζει, είχε πει ότι εκείνη την περίοδο αθίγγανοι έψαχναν παιδιά στην Αλγκάρβ (την πόλη που χάθηκε η Μαντλίν) προκειμένου να τα μεταφέρουν στο Μαρόκο, κάτι το οποίο φαίνεται να αληθεύει, καθώς πολλοί μάρτυρες ανέφεραν ότι είχαν δει τη μικρή στο Μαρόκο το 2007..

Αν και από την ημέρα που η Μαντλίν χάθηκε πολλοί επιφανείς Βρετανοί έχουν διαθέσει αμοιβές υπέρογκων ποσών, ωστόσο οι Αστυνομικές Αρχές της Πορτογαλίας θεώρησαν ύποπτο μόνο έναν 33χρονο Βρετανό, ο οποίος ζει με την μητέρα του σε ένα κοντινό διαμέρισμα.