Αναστασιάδης προς Financial Times: Δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις

Δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις από πουθενά, απάντησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε δημοσίευμα των Financial Times, που συνεχίζουν να συνδέουν την οικονομική στήριξη της Κύπρου με την επίλυση του Κυπριακού.

«Επιτέλους, πρέπει κάποιοι στο εξωτερικό να αντιληφθούν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν με την αξιοπρέπεια των Κυπρίων πολιτών…θέλω να το ξεκαθαρίσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Δεν μπορούν να συνδέουν την οικονομική στήριξη της Κύπρου, με την επίλυση του Κυπριακού».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κάλεσε τους καλοπροαίρετους και κακοπροαίρετους «συμβούλους» του εξωτερικού να «απευθυνθούν στο θύτη και συνεχιστή της κατοχής του κυπριακού – ευρωπαϊκού εδάφους και υπεύθυνο της μη επίλυσης, μέχρι σήμερα, του κυπριακού προβλήματος».