Αναστασιάδης: Ισχυρή εντολή κόντρα στο διχαστικό παρελθόν και την ακυβερνησία

Σε μία μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρνακα, ο υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, δεσμεύθηκε για ανάπτυξη και επανεκκίνηση της οικονομίας , καταπολέμηση της ανεργίας, επανάκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας και ζήτησε ισχυρή λαϊκή εντολή για να διαπραγματευθεί ως πρόεδρος της Δημοκρατίας με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Ο κ. Αναστασιάδης, έκανε λόγο για φαινόμενα ακυβερνησίας που έχουν φτάσει τους άνεργους σε ποσοστό πάνω από το 15% του ενεργού πληθυσμού…  «πέραν των 45.000 συμπατριωτών μας δεν έχουν τα προς το ζην και 200.000  βρίσκονται στο όριο της φτώχειας».

Απευχήθηκε να υπάρξουν και άλλα «τετελεσμένα» τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για προσπάθεια άλωσης  του κρατικού μηχανισμού και βόλεμα «ημετέρων».

Ο πρόεδρος του Δήκο Μάριος Καρογιάν χαρακτήρισε την ψήφο υπέρ Αναστασιάδη, ψήφο υπέρ της Κύπρου και κάλεσε με τη σειρά του τους πολίτες της Κύπρου να δώσουν ισχυρό παρόν στις κάλπες και ξεκάθαρη εντολή για μία νέα κυβέρνηση και νέα εποχή, αφήνοντας πίσω το διχαστικό παρελθόν, τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις, τις αυτοκαταστροφικές ιδεοληψίες, την ακυβερνησία, την απρονοησία και τις αδιέξοδες πολιτικές.