Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης της 49χρονης – Κατασχέθηκαν 3 αυτοκίνητα πολυτελείας

Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης της 49χρονης – Κατασχέθηκαν 3 αυτοκίνητα πολυτελείας

Το διάταγμα κράτησης εναντίον της 49χρονης λογίστριας, ανανεώθηκε για άλλες 8 ημέρες. Ο δικηγόρος υπεράσπισης δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας.

Η 29χρονη βοηθός της, που τελούσε επίσης υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερη από την αστυνομία, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει οτιδήποτε εναντίον της.

Η 49χρονη είναι ύποπτη για έκδοση πλαστογραφημένων εντολών μεταφοράς χρημάτων πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ και για κλοπή 73.900 ευρώ, από την εταιρεία στην οποία εργάζονταν.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ότι η 49χρονη φέρεται να απέσπασε μεγαλύτερο χρηματικό ποσό από όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Στα πλαίσια των ερευνών, έχουν κατασχεθεί τις προηγούμενες μέρες, 3 αυτοκίνητα πολυτελείας της ύποπτης, ενώ αναζητούν ακόμα ένα.

Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, να εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση.

Η 49χρονη πάντως δεν συνεργάζεται με την αστυνομία, καθώς έχει επιλέξει το δικαίωμα της σιωπής.

Την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία η διεύθυνση της εταιρείας, έπειτα από εξωτερικό λογιστικό έλεγχο που έγινε και ο οποίος αποκάλυψε την έκδοση πλαστογραφημένων εντολών μεταφοράς χρημάτων ύψους ενός εκατομμυρίου 380 χιλιάδων ευρώ και την κλοπή 73.900 ευρώ.