Ανανέωση αδειών κυκλοφορίας μέχρι την Κυριακή

Από τη Δευτέρα θα αρχίσουν οι καταγγελίες της Αστυνομίας σε οδηγούς που δεν έχουν ανανεώσει ακόμα την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός τους.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου είναι η τελευταία μέρα για ανανέωση αδειών κυκλοφορίας χωρίς επιβάρυνση. Οι άδειες κυκλοφορίας µπορούν να ανανεώνονται για χρονική περίοδο τριών, έξι, εννέα και δώδεκα µηνών.

Με βάση την ίδια νοµοθεσία, για ανανεώσεις αδειών κυκλοφορίας που θα γίνονται µετά από την Κυριακή 11.3.2018, θα επιβάλλεται ως επιβάρυνση το άθροισµα του ποσού των 10 ευρώ και ποσού ίσου µε το δέκα τοις εκατό (10%) της άδειας κυκλοφορίας που αντιστοιχεί στο οφειλόµενο ποσό για το τρέχον έτος.

Ο έλεγχος των οχηµάτων θα αρχίσει τη ∆ευτέρα 12.3.2018 και από την ηµεροµηνία αυτή η Αστυνοµία και το Τµήµα Οδικών Μεταφορών θα καταγγέλλουν όσους κυκλοφορούν οχήµατα χωρίς ισχύουσα άδεια κυκλοφορίας.

Οι άδειες κυκλοφορίας ανανεώνονται στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση http://rtd.mcw.gov.cy, σε Εμπορικές Τράπεζες, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στα Επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και στα Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.