Αναμενόμενη η εξαγγελία του ΠτΔ τονίζει ο Άντρος Κυπριανού (Βίντεο)

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Σίγμα “Πρωτοσέλιδο” ο Γενικός Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού σχολίασε την εξαγγελία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας το περασμένο Σάββατο για τις προεδρικές εκλογές του 2018.

Συγκεκριμένα τόνισε πως “σε ότι αφορά το Κυπριακό, η προσέγγιση του κ. Αναστασιάδη χαρακτηρίζεται από παλινδρομίσεις, ασυνέπεια με αποτέλεσμα να έχει πλέον αναξιοπιστία σε αυτά τα οποία λέει και σε αυτά που κάνει”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα ζητήματα της Οικονομίας αναφέροντας πως “όντος η οικονομία αυτή της στιγμή έχει κάποιους δείκτες οι οποίοι πηγαίνουν πολύ καλύτερα αλλά η πραγματική οικονομία δυσκολεύεται. Το χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Αναστασιάδης έδωσε πάρα πολλά για τους λίγους και πολύ λίγα για τους πολλούς. Εδώ συνοψίζεται η ουσία της οικονομικής του προσέγγισης”.

Ο κ. Κυπριανού αναφέρθηκε και στα θέματα των σκανδάλων και της διαφθοράς, σημειώνοντας πως “είναι πρωταθλήτρια η Κυβέρνηση, ανεξάρτητα με το τι υποστηρίζει και επειδή λέει πως θα προχωρήσει την διαδικασία των μεταρρυθμίσεων. Είναι η Κυβέρνηση που πήρε έτοιμες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της παιδείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο γενικό σχέδιο υγείας και κατάφερε τίποτε από αυτά να μην προχωρήσει. Εγκρίναμε το νομοσχέδιο για το γενικό σχέδιο υγείας στην Βουλή και δεν διαθέτει τα λεφτά για την εφαρμογή του σχεδίου”.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: