Αναμένει υλοποίηση της απόφασης του Γ. Ελεγκτή για την επαναπρόσληψη της Γραμματέας

O ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, σε απαντητική του  επιστολή προς τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας ανέφερε ότι αναμένει να μεριμνήσει ο Γενικός Ελεγκτής για την υλοποίηση των όσων πρέπει να γίνουν από πλευράς Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας στο θέμα της επαναπρόσληψης υπαλλήλου στη θέση της γραμματέως.

Ο κ. Κυπριανού στην επιστολή του αναφέρει τα ακόλουθα: «Ευχαριστώ για την άμεση, σαφή και ολοκληρωμένη απάντηση σας στην επιστολή μου αναφορικά με την επαναπρόσληψη της ιδιαιτέρας της Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας. Αναμένω να μεριμνήσετε για την υλοποίηση των όσων πρέπει να γίνουν από πλευράς της Διοικητού προς αποκατάσταση της τάξης, όπως εξάλλου η ίδια έχει ήδη δεσμευτεί».

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είχε αποστείλει επιστολή για το όλο θέμα στον Γενικό Ελεγκτή στις 28 Αυγούστου. Χθες, ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε απαντητική του επιστολή στον κ. Κυπριανού, χαρακτήρισε ως μη ορθή την επαναπρόσληψη από την Κεντρική Τράπεζα υπαλλήλου στη θέση της ιδιαιτέρας γραμματέως της Διοικητή της ΚΤ.