Ανακοίνωση της ΟΗΟ-ΣΕΚ σχετικά με την χρήση του δικτύου της Cyta για προεκλογικούς σκοπούς

Σε ανακοίνωση της η  ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), καταγγέλλει την ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ πως χρησιμοποιεί το ενδοδίκτυο της Cyta για να εμπλακεί με τρόπο: “ανεπίτρεπτο στην προεκλογική εκστρατεία, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να παραπληροφορήσει τους εργαζόμενους στη Cyta ότι δήθεν ο Σταύρος Μαλάς θα αποτρέψει τις ιδιωτικοποιήσεις”.

Επιπλέον τονίζει ότι: “Τον δρόμο προς τις ιδιωτικοποιήσεις τον άνοιξε η απερχόμενη Κυβέρνηση με τις δεσμεύσεις της στο μνημόνιο της δανειακής σύμβασης, κάτι που,το γνωρίζουν πολύ καλά οι εργαζόμενοι στη Cyta. Γνωρίζουν,  ότι η συνέχιση της ίδιας κυβερνητικής πολιτικής οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο ‘ξεπούλημα’ των Ημικρατικών Οργανισμών και εξανεμίζει κάθε ελπίδα για σωτηρία της οικονομίας του τόπου”.

Ενώ τέλος τονίζεται πως: “Οι εργαζόμενοι στη Cyta δεν χρειάζονται τη ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ να τους υποδείξει την εκλογή του υποψηφίου που θα φέρει ένα καλύτερο αύριο σ’ αυτό τον τόπο, καθώς τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυβέρνησης τα βιώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι που ήταν θύματα των ‘έργων’ των κυβερνώντων”.