Ανακάλυψε τον λογαριασμό του στο Tinder και τον μαχαίρωσε 19 φορές με σπαθί σαμουράι!

Αντιμέτωπη με κάθειρξη 20 ετών βρίσκεται μία νεαρή γυναίκα από τις ΗΠΑ, η οποία καταδικάστηκε αφού μαχαίρωσε 19 φορές τον σύντροφό της, όταν ανακάλυψε ότι ο τελευταίος διατηρούσε κρυφό λογαριασμό στο Τinder.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου 2 εβδομάδες στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, ενώ ο άντρας στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς καμία από τις 19 μαχαιριές με την κατάνα δεν απέβη μοιραία για την ζωή του.

Το ζευγάρι ήταν γνωστό στις αρχές της περιοχής για να τους συνεχείς κι έντονους καυγάδες, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα έπαιρναν τέτοια τροπή.

Η 31χρονη Έμιλι Ξαβιέρ υποστήριξε ότι στόχος της ήταν να εκφοβίσει τον 30χρονο σύντροφό της, δικαιολογία που δεν έπεισε το δικαστήριο, καθώς κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αποκαλύφθηκε ότι η 31χρονη φιλοδοξούσε αρχικά να δολοφονήσει τον άντρα και στη συνέχεια να διαφύγει στην Χαβάη με τον εραστή της.

Πλέον, το θύμα, Άλεξ Νόβελ αναρρώνει στο σπίτι του μετά την σοκαριστική επίθεση, ενώ οι ντετέκτιβ της τοπικής αστυνομίας που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, σημείωσαν πως πρόκειται για μία από τις πιο κτηνώδεις επιθέσεις που έχουν δει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Ξάβιερ ήταν εκείνη που ενημέρωσε τις αρχές για την παρολίγο δολοφονία του συντρόφου της, γεγονός που συνεκτιμήθηκε από το δικαστήριο, καθώς πιθανότατα έσωσε την ζωή του Νόβελ.