Ανήλικοι προσπάθησαν να παραβιάσουν κερματοδέκτη πώλησης νερού

Ανήλικοι προσπάθησαν να παραβιάσουν κερματοδέκτη πώλησης νερού

Γύρω στις 10.30 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρά πρόσωπα προσπαθούσαν να παραβιάσουν κερματόδεκτη μηχανής πώλησης πόσιμου νερού, σε περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου αντιλήφθηκαν πέντε νεαρά πρόσωπα να βρίσκονται μπροστά από τη μηχανή και να προσπαθούν να την παραβιάσουν. Τα εν λόγω πρόσωπα αφού αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας ακινητοποίησαν και συνέλαβαν δύο εξ αυτών, για το αδίκημα της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε ξένη περιουσία και παραβίασης των περιοριστικών μέτρων για τη λοιμοκάθαρση.

Πρόκειται για 15χρονο και 16χρονο, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκαν και κλήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 16, 15 και 14.5 ετών. Στο Σταθμό κλήθηκε και παρουσιάστηκε επίσης, ο ιδιοκτήτης της μηχανής πώλησης ποσίμου νερού, ο οποίος διαπίστωσε ότι προκλήθηκε ζημιά ύψους 150 ευρώ σε αυτή.

Οι πέντε ύποπτοι φέρονται να παραδέχτηκαν τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.