Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο – Στη κατοχή του 1 κιλό κάνναβης και χρηματικό ποσό

Μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, προχώρησαν χθες στη σύλληψη άντρα ηλικίας 18 ετών, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του, ποσότητας κάνναβης βάρους ενός κιλού περίπου. Ο 18χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό να διερευνά την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 18χρονο, γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης, να βρίσκεται σε ανοικτό οικόπεδο στην περιοχή Μέσα Γειτονιά, στη Λεμεσό, όπου βρισκόταν σταθμευμένο και το αυτοκίνητό του. Αφού τον ανέκοψαν για έλεγχο, εντόπισαν στην κατοχή του έξι συσκευασίες, με ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 172 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή του εντόπισαν και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του 18χρονου υπόπτου, όπου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν άλλες τρεις συσκευασίες, με ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 986 γραμμαρίων περίπου.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 18χρονου υπόπτου και στην κατάσχεση της ποσότητας κάνναβης και των χρημάτων που ανευρέθηκαν στην κατοχή του. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.