Ανάδρομος Ερμής: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει αρνητικά

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει αρνητικά

Αυτή η μετάβαση τείνει να οδηγεί σε διαταράξεις , όπως ένας πρώην που έχει χαθεί προ πολλού ξαφνικά να ξανά έρχεται στην ζωή σου , έντονη κίνηση παντού , πτήσεις με καθυστέρηση , να πατήσεις like στο instagram post κάποιου από το 2014 και όλα αυτά τα αστεία γεγονότα.

Βασικά αν κάτι είναι ενοχλητικό είναι ότι πρόκειται να γίνει κατά την διάρκεια ενός Ανάδρομου Ερμή. Τότε είναι που ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης είναι εκτός ελέγχου , στέλνοντας άφθονα μπερδεμένα σήματα και μηνύματα.

Όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν , αλλά τα ζώδια που θα έχουν τον χειρότερο Ανάδρομο Ερμή είναι : Ο Κριός , ο Δίδυμος και ο Παρθένος .

Αυτός ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει πολλά περισσότερα ανάμεικτα συναισθήματα από ότι συνήθως για τον εξής απλό λόγο : Θα λάβει χώρα στον περίπλοκο απροσδιόριστο και παράλογο Ιχθύ.

Όταν ο Ερμής είναι στους Ιχθύες , είναι σε αδιέξοδο , το οποίο απαραίτητα σημαίνει ότι αυτός ο πλανήτης δεν λειτουργεί στο βέλτιστο των δυνάμεών του. Στην πραγματικότητα , μόνο το γεγονός ότι ο Ερμής είναι στους Ιχθύες είναι αρκετό να σε κάνει να αισθανθείς ότι ο Ερμής είναι Ανάδρομος.

Ο Ερμής θέλει να αναλύει , να υπολογίζει και να επιλύει προβλήματα. Ωστόσο , όταν βρίσκεται στους Ιχθύες , ο Ερμής θέλει να παίρνει αποφάσεις βασιζόμενος κυρίως στο συναίσθημα παρά στην λογική. Αυτό και αν προκαλεί αναστάτωση.

Λαμβάνοντας χώρα μεταξύ 16 Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου , αυτός ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για μεγάλες δεσμεύσεις ή οριστικές αποφάσεις, επειδή η δυνατότητα σου να αντιληφθείς τα ψιλά γράμματα είναι περιορισμένη.

Αντιθέτως , αφιέρωσε τον χρόνο σου ξανά σκέφτοντας κάθε επιλογή που έχεις και ανακάλυψε πιθανότητες που δεν είχες σκεφτεί ξανά.

Ενώ αυτός ο Ανάδρομος Ερμής δεν είναι ιδανικός για να τελειώσεις κάποια πράγματα , είναι σίγουρα εξαιρετικός για ανάκτηση δυνάμεων και ενδοσκόπηση. Εφόσον είσαι πρόθυμος/η να αφήσεις ότι αναμένεις από αυτήν την περίοδο , το τι θα βιώσεις μπορεί να είναι πολύ πιο όμορφο από ότι είχες φανταστεί.

Κριός: Θα Νιώσεις Άβολα Περνώντας Χρόνο Με Τον Εαυτό Σου

Κριέ εσύ είσαι συχνά μια έντονη και θορυβώδης παρουσία. Ο κόσμος πάντοτε μπορεί να βασιστεί σε σένα για να κάνεις εντύπωση. Αυτό οφείλεται στο ότι ίσως για αυτό να αισθάνεσαι τόσο περίεργα όταν θα αρχίσεις να αποτραβιέσαι από τον κόσμο κατά την διάρκεια του επερχόμενου Ερμή.

Μπορεί ξαφνικά να χρειαστεί να κάνεις ένα διάλειμμα από την κοινωνική σου ζωή έτσι ώστε να ξεκουραστείς που το έχεις τόσο ανάγκη αυτή την περίοδο. Ωστόσο , μην πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι ολομόναχος επειδή θέλεις να είσαι μόνος. Έχει διαφορά μεταξύ του να είσαι ερημίτης και να νιώθεις μοναξιά. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να είσαι με τον εαυτό σου και μόνον αυτόν .

Δίδυμος: Μπορεί Να Νιώσεις Απογοητευμένος Από Την Καριέρα Σου

Ο Ανάδρομος Ερμής ήταν πάντοτε για σένα ένας μοχλός πίεσης , Δίδυμε. Στην τελική αυτός είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου. Αυτήν την εποχή μπορεί να ανακαλύψεις ότι σου φέρνει ένα εμπόδιο στην καριέρα σου και πιθανότατα στην εργασιακή σου φήμη.

Μια ανάπτυξη στην καριέρα σου που ήθελες πολύ θα ανακαλύψεις ότι δεν πρόκειται να καταλήξει έτσι όπως επιθυμούσες. Μπορεί ακόμα να αποφασίσεις ότι έχεις δεσμευτεί ολοκληρωτικά σε μια λάθος καριέρα. Εδώ το θέμα γίνεται σοβαρό , ωστόσο μπορείς να αναπαυθείς στο γεγονός ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρεις μεγάλες αποφάσεις ακόμα. Γίνε ένα με το περιβάλλον σου. Η σωστή ευκαιρία για σένα πρόκειται να έρθει όταν ο χρόνος θα είναι κατάλληλος.

Παρθένος: Μπορεί Να Ενδώσεις Σε Επανειλημμένες Ανούσιες Σχέσεις

Ο κόσμος θεωρεί ότι ο Ανάδρομος Ερμής είναι ενοχλητικός, αλλά κανένας δεν γνωρίζει εις βάθος την ενόχληση όπως εσύ , Παρθένε. Επειδή ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου , το τι είναι Ανάδρομος μπορεί να γίνει λίγο έντονο για σένα. Αυτή την εποχή , έχει την δύναμη να προκαλέσει συγκρούσεις και λανθασμένη επικοινωνία μεταξύ των σχέσεων.

Μπορεί ακόμα να σε φέρει ξανά σε επαφή με έναν πρώην σύντροφο, κάνοντάς σε να αμφισβητείς την απόφασή σου να τον αφήσεις. Τα συναισθήματα σου μπορεί να σε μπερδεύουν, Παρθένε. Διατήρησε αυτά τα όρια για τα οποία είσαι τόσο γνωστός και θυμήσου υπάρχει ένας λόγος που είναι πρώην.