Ανάδρομος Δίας: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα γι αυτά τα 3 ζώδια

Ανάδρομος Δίας στους Ιχθύες: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα γι αυτά τα 3 ζώδια

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, όταν ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Οι διελεύσεις του Δία είναι μαγικές, αναζωογονητικές, ελπιδοφόρες και πανηγυρικά καλές.

Ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος στους Ιχθύες, στις 20 Ιουνίου και αυτό θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρα τριών ζωδίων.

Ο Δίας περνά ένα χρόνο σε κάθε ζώδιο, με αποτέλεσμα να χρειάζονται 12-13 χρόνια για να περάσει αυτός ο πλανήτης από ολόκληρο τον ζωδιακό κύκλο. Κυβερνά τους Ιχθύες! επομένως αυτή είναι μια ιδιαίτερη στιγμή που φέρνει στο μέλλον μοιραίες και θεραπευτικές καταστάσεις, όπως και αλλαγές.

Γυρίζει ανάδρομος κάθε χρόνο περίπου για 5 μήνες. Φέτος ο πλανήτης της τύχης, μετακινείται στους Ιχθύες πριν επιστρέψει στον Υδροχόο στα τέλη του 2021. Μετά μεταβαίνει στους Ιχθύες για το 2022.Η οπισθοδρόμηση του Δία στους Ιχθύες κάνει υπαινιγμούς για όσα έρχονται για τα ζώδια του Ταύρου, του Ζυγού και του Τοξότη.

Από τις 20 Ιουνίου, θα περάσουμε από την οπισθοδρόμηση της σκιάς.. στην πλήρη οπισθοδρόμηση του Δία – κι αυτά είναι πολύ καλά νέα για μερικούς από εμάς… αν όχι για όλους. Αυτή η οπισθοδρόμηση, θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, τερματίζοντας τη διέλευση του Δία στον Υδροχόο. Αυτό είναι μεγάλο διάστημα για την επεξεργασία της ανάδρομης δραστηριότητάς του.

Όπως ήδη γνωρίζουμε – ο Δίας σχετίζεται με τη φιλοσοφική σκέψη, τη βαθιά συνειδητοποίηση και το απεριόριστο δυναμικό. Όταν είναι ανάδρομος, φαίνεται πως επιβραδύνεται, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κάνουμε μια βαθιά ενδοσκόπηση. Μέσα απ’ αυτή, εντοπίζουμε τον εαυτό μας. Γι’ αυτό το λόγο λέμε πως είναι ένα φανταστικό αστρολογικό γεγονός! Οι πύλες της γνώσης πρόκειται να ανοίξουν- και με τη γνώση έρχεται η ελευθερία.

Σ’ αυτή την περίπτωση μάλιστα, ελευθερία σημαίνει απελευθέρωση από κακές συνήθειες και τόλμη ανάληψης νέων προκλήσεων. Αυτή την περίοδο, όλοι πρέπει να βασιστούμε στο ένστικτό μας καθώς παίρνουμε σκληρές αποφάσεις.

Και για μερικά επιλεγμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αυτή η εξαιρετικά θετική ανάδρομη κίνηση του Δία στους Ιχθύες, μπορεί να κάνει μερικά όνειρα, πραγματικότητα. Εδώ έρχεται η έκφραση « Πρόσεξε τι εύχεσαι» – γιατί, με κάθε ειλικρίνεια, θα πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Να είστε προσεκτικοί… και ευγνώμονες!

3 ζώδια των οποίων τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα κατά την οπισθοδρόμηση του Δία ( 20 Ιουνίου – 18 Οκτωβρίου ):

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Έχετε μεγάλη τύχη Ταύρε, καθώς κάτι που σας παρέσυρε εδώ και χρόνια πρόκειται να απελευθερωθεί οριστικά. Μπορεί να είναι ένας εθισμός – σε ουσίες, σε ορισμένα είδη ανθρώπων ή ακόμη και στη δική σας κακή συμπεριφορά. Αυτή η οπισθοδρόμηση λειτουργεί υπέρ σας… όχι εναντίον σας! και θα εμφανιστεί στη ζωή σας σαν εσωτερική εργασία.

Είστε τόσο κοντά στην επιτυχία σε τόσους πολλούς τομείς και το μοναδικό πράγμα που σας εμποδίζει να πετύχετε την ειρήνη και την ευτυχία που επιθυμείτε και αξίζετε, εξαρτάται από το αν μπορείτε ή όχι να εγκαταλείψετε, μια ιδιαίτερα άσχημη συνήθεια. Κι εδώ είναι όλη η ουσία: θέλετε να απαλλαγείτε. Το θέλατε πολύ καιρό και η οπισθοδρόμηση του Δία θα σας βοηθήσει να βρείτε τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να ξεπεράσετε αυτό που σας κρατά πίσω.

Τρέχετε ολοταχώς για την προσωπική σας επιτυχία τώρα και ΔΕΝ επιστρέφετε. Χάρη στην επιρροή του Δία, περάσατε τώρα το σημείο χωρίς επιστροφή.

Το μόνο που μπορείτε να οραματιστείτε… είναι η σαφήνεια, μια καθαρή ζωή, μια επιτυχημένη δουλειά και η ικανότητα να πείτε «όχι» σε ανθρώπους, που συνήθως προσπαθούν να σας αποσπάσουν την προσοχή, από τον στόχο της επιτυχίας και της ευτυχίας σας!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αν το όνειρό σας είναι να βρείτε επιτέλους το σωστό άτομο με το οποίο ίσως θελήσετε να μοιραστείτε τη ζωή σας, αυτή η οπισθοδρομική περίοδος του Δία έχει περισσότερες πιθανότητες να σας βοηθήσει να συμβεί , από οποιοδήποτε άλλο κοσμικό γεγονός φέτος.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, που σημαίνει τόσο ευρύτητα πνεύματος, όσο και μια ψυχική ικανότητα να βλέπετε κάτι από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αυτό σημαίνει ότι η δική σας κρίση θα χαλαρώσει λιγάκι. Και σ’ αυτή την κατάσταση, θα είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα γι’ αυτό που είναι, χωρίς προκαταλήψεις.

Με άλλα λόγια, άνθρωποι που κάποτε σας φέρθηκαν πολύ άσχημα, μπορεί να αποκαλυφθεί πως δεν είναι και τόσο κακοί όσο πιστεύατε κάποτε – κάτι που θα ανοίξει έναν ολόκληρο κόσμο μπροστά σας, μέχρι και τη δυνατότητα να βρείτε την πραγματική αγάπη. Στην πραγματικότητα, εσείς οι ίδιοι εμποδίζατε τον εαυτό σας για πολύ καιρό. Κανείς δεν φαινόταν να είναι αρκετά καλός για εσάς και έτσι μείνατε μόνοι.

Όμως ακόμα και αν έχετε σύντροφο, νιώθετε μόνοι – κι αυτό είναι πραγματικά λυπηρό. Αυτό που πρόκειται να κάνει ο Δίας για σας, είναι να σας απελευθερώσει από τον επικριτικό χαρακτήρα σας. Αυτόν που σας εμποδίζει να δείτε το καλό στους ανθρώπους. Τους επόμενους μήνες, θα μάθετε πως οι άνθρωποι είναι καλοί.. πως έχουν δυνατότητες και μπορούν να είναι στοργικοί και γενναιόδωροι. Ανοίξτε την καρδιά σας στην οπισθοδρόμηση του Δία, Ζυγέ. Και όσο βρίσκεστε εκεί – μείνετε ανοιχτοί, θα σας κάνει καλό!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Δίας, είναι ο κυβερνήτης σας Τοξότη και κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς πόσο έντονη είναι, η επιρροή του όταν είναι ανάδρομος. Στην περίπτωσή σας, θα νιώσετε υπερβολικά τυχεροί. Όμως και πάλι ξέρουμε πως δεν είναι μόνο «τύχη». Είναι αυτό που κάνετε με την εμπνευσμένη ώθηση που σας δίνει αυτός ο πλανήτης.

Για να μιλήσω ξεκάθαρα.. αυτό που αναζητάτε τους επόμενους μήνες – ξεκινώντας από τις 20 Ιουνίου – είναι περισσότερα χρήματα, πιο δημιουργικά έργα, περισσότερη διασκέδαση και αγάπη στη ζωή σας. Λοιπόν, δεν είναι υπέροχο; Φυσικά και είναι. Τους επόμενους μήνες, πρόκειται να «τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας». Αυτό σημαίνει πως αν υπάρχει ένα εκκρεμές χρέος, θα το εξοφλήσετε.

Αν υπάρχει ένα δημιουργικό έργο που αφήσατε στην άκρη, είτε θα επιστρέψετε για να το ολοκληρώσετε είτε θα το εγκαταλείψετε οριστικά. Αυτό που θα κάνετε είναι να καθαρίσετε το δρόμο, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε ό, τι θέλετε χωρίς τη γοητευτική ενοχική συνείδηση που σας κρατά στάσιμους και ανήσυχους όλη την ώρα.

Μπορεί να είστε θυμωμένοι ή φοβισμένοι επειδή τα πράγματα στη ζωή σας δεν λειτούργησαν με τον τρόπο που θέλατε- ακόμη ένας σημαντικός λόγος να αισθάνεστε ευγνώμονες για την οπισθοδρόμηση του Δία – καθώς θα σας βοηθήσει να αφήσετε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Ο Ιούλιος θα είναι εξαιρετικά «τυχερός» μήνας για εσάς, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για μια μεγάλη δόση θετικότητας και ελπίδας!