Ανάδρομη Αφροδίτη: Ποια ζώδια επηρεάζονται – Ποιοι χωρίζουν

Ανάδρομη Αφροδίτη: Ποια ζώδια επηρεάζονται – Ποιοι χωρίζουν

Η επόμενη ανάδρομη κίνησης της Αφροδίτης, θα διαρκέσει από τις 13 Μαΐου ως τις 25 Ιουνίου του 2020. Αυτή την περίοδο, θα πραγματοποιηθεί επίσης το θερινό ηλιοστάσιο και η έκλειψη σελήνης. Αυτά τα δύο συνδυασμένα γεγονότα, θα επηρεάσουν την ερωτική ζωή των ζωδίων. Όπως γνωρίζετε ήδη, η Αφροδίτη είναι η θεά του έρωτα.

Στις ανάδρομες φάσεις της, μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις, τη ζωή των ζευγαριών. Τα σημαντικότερα προβλήματα στην ερωτική ζωή, εμφανίζονται κατά τη διάρκεια τέτοιων στιγμών.

Θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις μεταξύ των συντρόφων ή άσκοπη ζήλεια. Η ανάδρομη Αφροδίτη, δεν φέρνει πολύ καλά νέα, σε όσους έχουν σύντροφο. Συνήθως, δημιουργεί εμπόδια, τόσο στον τρόπο της ερωτικής έκφρασης, όσο και στην λήψη ερωτικών εξομολογήσεων. Επομένως, μπορούν να απομονώσουν – ή στις πιο σοβαρές περιπτώσεις- να βυθίσουν τους ανθρώπους, σε βαθιά κατάθλιψη.

Η επίδραση της ανάδρομης Αφροδίτης στα ζώδια.

Δεν επηρεάζονται όλα τα ζώδια στην φάση της ανάδρομης Αφροδίτης. Μερικά θα εκπέμπουν ευτυχία…ενώ κάποια άλλα θα βιώνουν την μία απογοήτευση μετά την άλλη. Το 2020 φαίνεται να είναι περίπλοκο για τον έρωτα γενικότερα.

Θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις ερωτικές μας σχέσεις. Για ορισμένα ζώδια, θα ακολουθήσει μια περίοδος εξαπατήσεων, χωρισμών και θλίψης… αλλά και ανανέωσης και θεραπείας. Για κάποια άλλα, θα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να εκφράσουν τα συναισθήματα και τον έρωτά τους και να βρουν τελικά το σύντροφό τους.

Η Αφροδίτη, είναι επίσης ο πλανήτης της ομορφιάς και η επιρροή της ανάδρομης κίνησης της, κάνει τους ανθρώπους ανικανοποίητους με την εμφάνισή τους. Τους δημιουργεί επίσης την αίσθηση, πως είναι γεμάτοι φυσικά ελαττώματα και καθόλου ελκυστικοί. Μια σειρά από διαταραχές… όπως ανορεξία, βουλιμία ή παχυσαρκία, μπορούν να συνοδεύσουν αυτήν την αρνητική εικόνα για τον εαυτό τους.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ανάδρομη Αφροδίτη είναι:
Κριός

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, θα φέρει προβλήματα στην ερωτική σας ζωή. Η κύρια δυσκολία είναι, ότι η αναδρομή της συνυπάρχει με το πείσμα, τον εγωισμό και τον εγωκεντρισμό σας, και δεν σας ενοχλεί αν παραβιάσετε κανόνες για να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Θα καταφύγετε σε δραστηριότητες που οι άλλοι βρίσκουν παράξενες, αλλά που θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα. Γι’ αυτό, μπορεί να απολαύσετε γιόγκα ή διαλογισμό, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε τον εαυτό σας μέσα από τη ζωγραφική ή ένα κρυφό έρωτα.

Σκορπιός

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας επηρεάσει και τον Ιούνιο, και θα νιώσετε κολλημένοι σε μια δυσάρεστη μονοτονία, που θ’ αφήσει το σημάδι της στη σχέση σας. Δεν θα πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές… όμως η πλήξη και η ρουτίνα θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δραπετεύσετε! Και θα το κάνετε, ακόμη και χωρίς τον σύντροφό σας… γιατί διαφορετικά, ενδέχεται να πέσετε θύμα κατάθλιψης.

Παρθένος

Η ανάδρομη Αφροδίτη καρφώνει τα νύχια της στην οικογενειακή σας ζωή, προκαλώντας μεγάλο πόνο. Οι αλλαγές θα είναι το σταθερό στοιχείο αυτής της περιόδου. Επιζητάτε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που έχετε. Αν έχετε δημιουργήσει πρόσφατα σχέση, θέλετε σταθερότητα…ενώ αν είστε σε σχέση για αρκετό διάστημα θέλετε ελευθερία.

Τίποτα δεν σας ευχαριστεί… και όλα σας προκαλούν να αναζητήσετε τη διαφυγή, την ελευθερία. Συνεχίζετε να διαφωνείτε με τον σύντροφό σας και φαίνεται ότι δεν βρίσκεστε πλέον στο ίδιο μήκος κύματος. Οι εντάσεις αυξάνονται, επειδή δεν έχετε πλέον καλή οικονομική κατάσταση. Διασκεδάζατε τόσο πολύ στις διακοπές, ήσασταν τόσο κοντά παλιότερα, και τώρα φαίνεται ότι δεν έχει απομείνει τίποτα.

Όταν ένα τρίτο άτομο εμφανιστεί στη σχέση σας, πιθανότατα κάποιος θαυμαστής, τότε η αρχή του καλοκαιριού, μετατρέπεται σε εφιάλτη. Είστε παγιδευμένοι ανάμεσα σε αντιφατικές επιθυμίες, και μόνο μετά τις 5 Ιουλίου, με την Πανσέληνο, τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν.

Τα ζευγάρια που ενδεχομένως να χωρίσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου:

Γυναίκα Κριός και άνδρας Τοξότης

Φαίνεται ότι οι γυναίκες Κριοί, θα ερωτευτούν τον Μάιο… και η σχέση με τον σύντροφό τους διαλύεται. Η σύγκρουση προσωπικοτήτων τους, είναι σημαντικός παράγοντας, οδηγώντας σε συνεχείς και οδυνηρούς καβγάδες, που είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Η λεκτική επιθετικότητα του άνδρα Τοξότη και η κακία της προσωπικότητα της γυναίκας Κριού, θα προκαλέσουν τη διάλυση.

Γυναίκα Σκορπιός και άνδρας Υδροχόος

Όλοι γνωρίζουν την ακραία κριτική που μπορεί να κάνει ο Υδροχόος και τον ναρκισσισμό των Σκορπίνων, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί μερικές φορές. Φαίνεται ότι η σχέση ανάμεσα στη Σκορπιό και τον Υδροχόο, θα τελειώσει στις αρχές αυτού του μήνα, καθώς ο ναρκισσισμός της γυναίκας του Σκορπιού δεν μπορεί να αντέξει την επικριτική στάση του Υδροχόου! Γεγονός που οδηγεί σε αποξένωση και αδιαφορία και από τις δύο πλευρές. Η σχέση τελειώνει βίαια, με πολλές δυσάρεστες, σκληρές και αδικαιολόγητες λέξεις.

Γυναίκα Αιγόκερως και άνδρας Δίδυμος

Οι γυναίκες Αιγόκεροι, είναι γνωστές σαν ψυχρές κι αναίσθητες, ενώ οι άνδρες Δίδυμοι είναι γνωστοί σαν άνθρωποι της οικογένειας, πιστοί και στοργικοί. Οι ασυμβατότητες αυτών των δύο ζωδίων, είναι προφανείς από τις πρώτες στιγμές της σχέσης τους, αλλά παλεύουν πολύ σκληρά – μέχρι σημείου εξαντλήσεως – για να το κάνουν να λειτουργήσει. Φαίνεται ότι με το ξεκίνημα του μήνα, θα τερματιστεί αυτή η περίπλοκη ιστορία αγάπης…. και τα δύο ζώδια, θα νιώσουν μεγάλη ανακούφιση γι’ αυτό.