Αμπελοπούλια …..Και το ρεζίλεμα δεν έχει τελειωμό

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την συνέχιση της απαράδεκτης παγίδευσης αμπελοπουλιών αλλά και άλλων προστατευόμενων άγριων πουλιών της πανίδας μας.

Μέχρι πότε η πολιτικοί και τα πολιτικά κόμματα θα παίζουν παιχνίδια για ψηφοθηρικούς και άλλους λόγους; Γιατί μέχρι σήμερα δεν αναλαμβάνει κανένας την ευθύνη ή την πρωτοβουλία να φέρει ψηφίσματα στην Βουλή που θα μπορέσουν να σταματήσουν το ρεζίλεμα της χώρας μας;

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου δεν παίζει κανένα παιχνίδι και δεν βάζει στην ζυγαριά τις ψήφους και τους ψηφοφόρους. Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου βάζει στην μία ζυγαριά την Κύπρο και την εικόνα της και στην άλλη την ευημερία και την καλή ευζωία των ζώων.

Την αρνητική εικόνα και το ρεζίλεμα συμπληρώνει η νέα εκστρατεία στην Γερμανία, όπου πολίτες από πόρτα σε πόρτα διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια για την βάρβαρη παγίδευση των αμπελοπουλιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: ampelopoulia

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως ενσκήψει σοβαρά σε αυτό το πολύ σοβαρό και χρονίζον θέμα. Πρέπει επιτέλους να παρθούν αποφάσεις και μάλιστα πολιτικές αποφάσεις. Δεν είναι θέμα το οποίο θα πρέπει να το χειρίζεται ο οποιοσδήποτε κατά το δοκούν. Δεν είναι θέμα για να «παίζει» στις διάφορες προεκλογικές αναμετρήσεις. Είναι εθνικό θέμα πλέον αυτό: αφορά αφενός την ευημερία και καλή ευζωία των ζώων – και ειδικά στην περίπτωση αυτή των αμπελοπουλιών – κι αφετέρου είναι θέμα της κακής εικόνας που εκπέμπει η χώρα μας στο εξωτερικό. Είναι θέμα σωτηρίας των αμπελοπουλιών και σωτηρίας της οικονομίας μας.

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΥΠΡΟΥ, Τ.Κ. 56986, 3311 ΛΕΜΕΣΟΣ,

www.animalpartycyprus.org,